31. prosince 2018 • 14:45

Pastrňákovy hokejky pro Winter Classic: deset kusů, český lev i špagety

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bostonský útočník David Pastrňák půjde do novoročního utkání NHL pod otevřeným nebem proti Chicagu vyzbrojen hokejkami se speciálním designem. Na jeho holích nechybí český lev ani talíř těstovin coby narážka na přezdívku "Pasta".



Upravit si hokejky umožnila Pastrňákovi firma Bauer. "Byla to zábava a jsem za to vděčný," řekl oficiálnímu webu soutěže dvaadvacetiletý český útočník, jenž bude mít vzhledem ke své velké spotřebě připraveno na Winter Classic minimálně deset hokejek.

Atraktivní zápas se bude hrát na stadionu pro americký fotbal v areálu univerzity Notre Dame v Indianě. Proto na Pastrňákových hokejkách nechybějí značky yardů typické pro fotbalová hřiště. "Tohle byla hlavní věc, kterou jsem tam chtěl mít. Myslím, že to vypadá dost dobře," pochvaloval si nejproduktivnější český hokejista v NHL.

Na holích je i logo Winter Classic, citát z filmu Gladiátor, silueta bostonských mrakodrapů a český lev s korunkou. Úsměvným detailem je pak talíř špaget s rajčatovou omáčkou. "Samozřejmě, když si upravuju své hokejky, tak tam nemůže chybět emoji pasty. Snad vyhrajeme a třeba si to pak budu muset dávat na všechny své hokejky," řekl s úsměvem Pastrňák. 

Boston se s Chicagem utká na Nový rok od 19:00 SEČ.

Hokejky Davida Pastrňáka pro Winter Classic
Hokejky Davida Pastrňáka pro Winter Classic

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud