11. března 2019 • 06:15

Voráček znovu mimo sestavu, disciplinárka ho potrestala na 2 zápasy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokejový útočník Jakub Voráček z Philadelphie dostal v NHL trest na dva zápasy za faul na obránce Johnnyho Boychuka z Islanders. Devětadvacetiletý třetí nejproduktivnější hráč Flyers se v 46. minutě sobotního duelu rozjetému Boychukovi postavil ve vlastním obranném pásmu zády do cesty, soupeř do něj vrazil hlavou.



Voráček byl vyloučen na pět minut za nedovolené bránění a následně mu byla poprvé v kariéře v NHL zastavena činnost. Flyers bude chybět v příštích dvou utkáních doma v pondělí proti Ottawě a ve čtvrtek proti Washingtonu. Během suspendace přijde o 88.709 dolarů (přes dva miliony korun) z platu.

Philadelphia porazila Islanders 5:2 a ve Východní konferenci ztrácí na postupové pozice do play off 14 zápasů před koncem základní části šest bodů. Voráček se proti Islanders vrátil do sestavy po dvouzápasové absenci kvůli zranění v dolní části těla a připsal si dvě asistence.

Voráček se prosadil v pěti svých posledních vystoupeních a nasbíral v nich 11 bodů za tři branky a osm asistencí. V sezoně má na kontě z 66 utkání 61 bodů za 18 gólů a 43 přihrávek.

VIDEO: Takhle Voráček trefil Boychuka

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud