28. června 2021 • 08:56

Pastrňákova tragédie. Novorozený syn Viggo po šesti dnech zemřel

Autor: ok
Vstoupit do diskuse
12
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Strašnou zprávu umístil David Pastrňák v pondělí ráno na svůj Instagram. Vytoužený syn, na kterého se se svou švédskou přítelkyní Rebeccou Rohlssonovou tolik těšil, zemřel šest dní po porodu. Pastrňák poprosil veřejnost, aby respektovala v těchto srdcervoucích časech rodinné soukromí.



Když na konci května poskytoval rozhovor pro deník Sport, smál se. Z hlasu bylo znát, jak je natěšený na příchod syna. „Hokejista z něj nebude, už mám pro něj připravený kopačák,“ culil se David Pastrňák. Aby mohl být s přítelkyní u porodu, omluvil se hvězdný útočník také z účasti na mistrovství světa.

V pondělí ráno ale ohlásil děsivou tragédii. Syn, jehož pojmenovali Viggo Rohl Pastrnak, se narodil 17. června, o šest dnů později však zemřel. Bližší informace zatím nejsou známy. Pastrňák na sociální síť umístil černobílou fotku jeho nožiček s krátkým dojemným textem.

„Máme nad námi Anděla, který se na nás dívá. Jmenuje se Syn. Budeme tě navždy milovat,“ napsal hokejista Bostonu Bruins. A dodal: „Prosím, respektujte v těchto srdcervoucích časech naše soukromí.“

Redakce deníku Sport a iSport.cz vyjadřuje celé rodině Davida Pastrňáka nejhlubší soustrast a podporu.

Vstoupit do diskuse
12
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud