24. září 2022 • 20:20

Krejčí poslepu poznával „Pastu“, zkoušel i výbavu: Mám větší hlavu?

Autor: paš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na nedávném mistrovství světa ukázali, že se na ledě najdou prakticky poslepu. Chemie mezi Davidem Krejčím a Pastrňákem pomohla reprezentaci ve Finsku k bronzu a v možná ještě větší úspěch před startem nové sezony NHL doufá vedení Bostonu. Souhru mezi českými hvězdami si Bruins pro jistotu ozkoušeli i ve vtipném videu. Krejčí je po návratu z Olomouce hlavní hvězdou klubových sociálních sítí – hmatem hádal „pastu“, neúspěšně si vyzkoušel helmu a už makal i na ledě.



Po roce jsou čeští parťáci zase v každodenním kontaktu. Davidové Krejčí a Pastrňák si nejméně ještě sezonu společně zahrají v Bostonu Bruins. A po roční přestávce, kdy první z nich oblékal dres extraligové Olomouce, si opětovné setkání náramně užívají.

Aspoň podle klubových sociálních sítí. Krejčí se na jednom z videí hrabe v tajemné krabici a má jediný úkol – poznat poslepu, co se v ní nachází. První vteřiny byl zmatený, předmět jen dokola přehazoval, až mu to najednou docvaklo: „Yeah, it´pasta,“ prohlásil.

Test vyšel. Ano, byly to skutečně těstoviny. Tedy v angličtině „pasta“, jak se nejen v NHL přezdívá jeho českému kolegovi z útoku, Davidu Pastrňákovi.

S ním se 36letý rodák ze Šternberka objevil už v posilovně i na ledě, často se spolu bavili, ale především dost makali. Předtím ale Krejčí vyfasoval také novou výstroj, v šatně měl všechno hezky připravené. „Logo NHL – to je tady správně,“ řekl s úsměvem po návratu do nejslavnější hokejové soutěže.

Menší problém ovšem nastal v momentě, kdy si chtěl nasadit helmu. Moc to nešlo… „Sedí mi? Zvětšila se mi hlava,“ prohlásil.

David Krejčí poznal (staro)nové spoluhráče už na začátku týdne. „Docela fajn,“ řekl pro klubový web rozjařený český reprezentant. „Byl jsem opravdu nadšený, že jsem poznal všechny kluky a samozřejmě spoustu nových tváří. Bylo to opravdu pěkné.“

Dá se předpokládat, že v Bostonu znovu naváže na spolupráci v útoku s Davidem Pastrňákem, s nímž zářil v jedné formaci i na mistrovství světa 2022. „Vypadalo to, že jsem s ním hrál celou sezonu. Máme prostě dobrou chemii a nepotřebujeme spolu moc trénovat. Prostě jdeme na led a děláme svou práci,“ poznamenal.

Jak si povede české duo v sezoně a bude s Bostonem bojovat o Stanley Cup?

Boston Bruins Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud