4. ledna 2009 • 15:08

Nejsměšnější bitkař NHL? Sjomin!

Autor: Tomáš Bělonožník
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Běží třetí třetina napínavého zápasu mezi Washingtonem Capitals a New Yorkem Rangers. Domácím se zrovna nepovedl útok a Rangers chtějí vyhodit puk z pásma, když najednou rozhodčí zastavují hru. U Valiquettovy klece se Alexander Sjomin pere s Markem Staalem.



Talentovaný útočník Capitals se ještě nikdy předtím v NHL do bitky nezapojil a je to na něm znát. Soupeřem mu je jedenadvacetiletý obránce Mark Staal, jeden ze tří bratrů hrajících v NHL. A ten narozdíl od Sjomina ví, co dělá.



Říká se, že největší potupou pro hokejového bitkaře je, když mu někdo přetáhne dres přes hlavu. Staal šel ještě dál. Sjominovi dres rovnou svléknul i s chrániči a odhalil tak Rusovo upnuté růžové tričko.

Potupený Sjomin v tu chvílí ztrácí poslední zbytky sebekontroly a zběsile se snaží Staala praštit stylem, jaký jsme naposledy viděli asi jen při slavné rvačce Davida Ratha s Miroslavem Mackem.

K dovršení vlastní tragédie Sjomin citelně oslabuje tým, neboť dostává osobní trest do konce utkání. Pravidla v tomto případě hovoří jasně - pokud hráč přijde o dres, který předtím neměl zastrčený v kalhotách, musí ze hry ven. Naštěstí pro Rusa, Washingtonu se podařilo těsné vedení udržet.

Reakce lidu na sebe nenechala dlouho čekat. Jen pár minut po "bitce" už se na internetu objevilo video z boje a diskusní fóra začaly plnit komentáře pobavených fandů. Ti se vesměs shodují, že pokud by se ruský útočník chtěl ještě někdy prát, měl by začít brát lekce od spoluhráče Donalda Brasheara, jednoho z nejuznávanějších bitkařů v celé NHL.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud