26. prosince 2012 • 09:00

Ten ho vymíchal! Lišák Kane vymyslel parádní nájezd

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tak tohle byla vážně exhibiční práce. Patrick Kane, hvězda Chicago Blackhawks, si udržuje kondici jako mnoho jeho zámořských kolegů ve švýcarské nejvyšší soutěži. V nedělním utkání se jeho Biel představil na ledě týmu z Ambri a za stavu 4:4 předvedl Kane při nájezdech jak zamotat brankáři hlavu.



Oba týmy si připravili pro fanoušky skutečně sváteční podívanou. Když Patrick Kane v 55.minutě překonal Coryho Schneidera, zvýšil už na 4:2 pro Biel a zápas se zdál rozhodnutý. Ale o minutu později vyrovnal Matt Duchene a prodloužení zařídil v předposlední minutě český reprezentant Zdeněk Kutlák.

V nastavení gól nepadl a na řadu přišly samostatné nájezdy. Dres Ambri obléká během výluky vycházející hvězda Cory Schneider, budoucí jednička Vancouveru Canucks. Ani on si ale nedokázal poradit s lahůdkou, kterou si připravil Kane, vítěz Stanley Cupu z roku 2010.

Čtyřiadvacetiletý útočník s osmaosmdesátkou na dresu musel skórovat, aby nájezdy mohly pokračovat. Nervy nadranc? Kdeže. Zkušený forvard předvedl ruční práci vysokého kalibru a Schneider možná ještě teď neví, z které strany vlastně puk do brány zamířil.

Ani parádní ekvilibristika amerického útočníka ale Biel nezachránila, o výhře 5:4 pro domácí tým rozhodl nakonec Richard Park.

Vstoupit do diskuse
0