27. července 2020 • 18:51

Česko - Slovensko 3:1. Stoprocentní dvacítka, úvod přípravy bez porážky

Autor: kal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trojbol s východními sousedy vyšel na výbornou. Česká juniorská reprezentace porazila i ve třetím a posledním přípravném zápase Slovensko rozdílem 3:1. Mužstvo pod vedením trenéra Karla Mlejnka tak zakončilo svoji premiérovou akci bez porážky (6:2, 4:0 a 3:1). V utkání se střelecky prosadili útočníci Jaromír Pytlík, Marcel Barinka a Filip Koffer. Brankář Jan Bednář přišel o nulu až v 60. minutě hry.



Čeští hokejisté do 20 let rozhodli o vítězství nad Slovenskem již za dvanáct minut první třetiny, když vstřelili všechny tři góly. Skóre otevřel v čase 3:41 forvard Jaromír Pytlík. Dva slepené góly přidali v 11. a 12. minutě Marcel Barinka a v přesilovce Filip Koffer, odchovanec Dynama Pardubice.

Sedmnáctiletý gólman Jan Bednář držel až do 60. minuty čisté konto. V oslabení však o něj přišel po inkasované brance od Juraje Slafkovského. Na slovenský zvrat v utkání už ale bylo pozdě. Reprezentační dvacítka odjíždí z Brna se třemi výhrami a gólovou bilancí 13:3. 

Přípravný zápas hokejistů do 20 let v Brně

ČR - Slovensko 3:1 (3:0, 0:0, 0:1)
Branky: 4. Pytlík, 11. Barinka, 12. Koffer - 60. Slafkovský.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud