26. července 2020 • 19:10

Česko - Slovensko 4:0. Dvacítka i podruhé uspěla, nulu vychytal Malík

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhý test ze tří dopadl znovu úspěšně. Česká juniorská reprezentace v dalším přípravném zápase v Brně na úvod sezony porazila opět hokejový výběr Slovenska, tentokrát rozdílem 4:0. O vítěznou branku se již v 6. minutě utkání postaral šestnáctiletý obránce David Jiříček. Mezi třemi tyčemi podal stoprocentní výkon třinecký gólman Nick Malík. Poslední zápas z trojboje s východními sousedy odehraje tým kouče Karla Mlejnka v pondělí od 16.00.



Stejně jako v úvodním zápase s východními sousedy (6:2) se Češi ujali jako první vedení. O branku se postaral střelou od modré šestnáctiletý debutant David Jiříček z Plzně. Tentokrát junioři nedovolili svým soupeřům dostat se do hry kontaktní trefou a nadále pokračovali v odstřelování branky Eugena Rabčana.

Do konce první dvacetiminutovky se domácí výběr radoval z gólu ještě dvakrát zásluhou útočníků Pavla Nováka a Michala Teplého, který nedávno podepsal smlouvu s Chicago Blackhawks O čtvrtou a poslední branku v zápase se v samostatném úniku postaral forvard Marcel Barinka. Brankář Nick Malík, který dostal prostor mezi třemi tyčemi po Lukáši Paříkovi, nedovolil Slovensku ani jednu úspěšnou šanci a připsal si čisté konto.

Třetím a posledním zápasem se slovenským týmem zakončí dvacítka pod vedením trenéra Karla Mlejnka úvod přípravy nového ročníku.

Přípravný zápas hokejistů do 20 let v Brně

ČR - Slovensko 4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Branky: 6. Jiříček, 11. Novák, 14. Teplý, 29. Barinka.

Čeští junioři se i ve druhém ze tří přípravných utkání se Slovenskem radovali z vítězství, o vítěznou branku se postaral šestnáctiletý debutant David Jiříček
Čeští junioři se i ve druhém ze tří přípravných utkání se Slovenskem radovali z vítězství, o vítěznou branku se postaral šestnáctiletý debutant David Jiříček

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud