13. dubna 2011 • 20:03

Hadamczik povolal čtyři extraligové finalisty

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik povolal do přípravy týmu před blížícím se mistrovstvím světa čtyři finalisty české extraligy. Z mistrovského Třince dostali pozvánku obránce Lukáš Krajíček a útočník Martin Růžička, poražené Vítkovice budou zastupovat útočníci Petr Vrána a Lukáš Klimek.



Zatímco zlatí Oceláři se k národnímu týmu připojí až příští týden v pondělí na srazu v Brně před Českými hrami, Vrána s Klimkem by měli přijet již ve čtvrtek na trénink do Litvínova. Následně se mají objevit v sestavě v zápasech proti Švýcarsku.

Hadamczik ještě dnes dopoledne uvažoval o tom, že by všechny zástupce finalistů extraligy zařadil do kádru pro druhý litvínovský zápas se Švýcary a následný turnaj, večer ale svůj záměr přehodnotil. Krajíček s Růžičkou dostali čas na oslavy a krátké volno po skončení klubové sezony. Vrána s Klimkem budou o svou šanci bojovat už na severu Čech.

V Litvínově se neobjeví Roman Červenka, Petr Průcha a Petr Koukal, kteří dostali volno a k týmu se opět připojí v pondělí v Brně. V moravské metropoli se Hadamczikovi budou hlásit už i hráči z NHL a hvězdný útočník Jaromír Jágr.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud