28. dubna 2011 • 22:40

Pohled do kabiny mistrů: Češi už poznali komfort

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO A FOTO - Pár kroků z kabiny a jsou na ledě. Pár kroků z kabiny a jsou na pokojích. Čeští hokejisté si poprvé vyzkoušeli komfortní prostředí Orange Areny a hotelu Hilton, který je na zrekonstruovaný hokejový stánek hned nalepený.



„Je to velké pohodlí, člověk nemusí stát někde v zácpě v autobuse, což je výhoda,“ pochvaluje si zázemí kouč Alois Hadamczik, jemuž se líbí i aréna.

„Je nádherná, je to kotel. Divák je blízko ledu, musím Slováky pochválit, udělali to pěkně,“ uvedl po včerejším tréninku, který národní tým absolvoval v bratislavské aréně vpodvečer.



„Hala se mi moc líbí, akorát mohla být trochu větší, určitě i kvůli fanouškům,“ řekl na toto téma český kapitán Tomáš Rolinek. Do Orange Areny se vejde pouze deset tisíc fanoušků, což není na poměry šampionátu zrovna vysoké číslo. A boj o vstupenky mezi fanoušky už v posledních týdnech zuří na nejvyšší obrátky.

Video z kabiny českého týmu, obhájců titulu mistrů světa
Pohled do kabiny českého týmu v útrobách Zimního stadionu Ondreje Nepely
Video se připravuje ...


Hráči to mají i blízko na led z kabiny, což je další výhoda. „Akorát šatna mohla být větší, je trochu stísněná. Ale jo...“ mávl rukou český kouč, který na závěr včerejšího tréninku naordinoval týmu i soutěž v nájezdech, při níž se hokejisté bavili.

Jako první se rozjel Jaromír Jágr, který ale na gólmana Kováře nevyzrál. Tak se teatrálně skácel k ledu a pobavil nejen spoluhráče, ale přítomné dobrovolníky, kteří se na největší českou hvězdu přišli osobně podívat.

Dveře od šatny českých hokejistů
Dveře od šatny českých hokejistů


Vstoupit do diskuse
6

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud