7. května 2011 • 10:20

Slovákům nepřinesl štěstí ani dres střelce Vitteka

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při mistrovství světa v hokeji už zřejmě nepřinese slovenskému týmu štěstí nic. V pátečním zápase s českým týmem nepomohl ani vítězný dres fotbalisty Róberta Vitteka, v němž odehrál na loňském šampionát v JAR zápas s Itálií. Jeho manželka Patricia si ho oblékla pro štěstí při komentování online přenosu portálu iSport.cz ve třetí třetině tohoto utkání. Slováci už ale stihli snížit pouze na 2:3.



Na nedostatek štěstí si přitom Slováci stěžují od začátku turnaje. V jejich očích ho má naopak hodně český tým, který zatím prochází turnajem zcela suveréně.

"Mohli byste se o to štěstí trošku podělit, mohli byste zůstat trošku při zemi. Nám jde o všechno, proto to tak všichni prožíváme," přála si Patricia Vitteková, známá slovenská zpěvačka.

Jenže na začátku třetí třetiny Havlát s Eliášem poslali české hokejisty do vedení 3:1 a s domácím týmem bylo zle.

856525:gsmall:true:true"Oblékla jsem si pro štěstí manželův vítězný dres s Itálií z mistrovství světa. Trošku už páchne, protože mi ho zakázal vyprat," posumála se Vitteková.

"Když vyhrajeme, tak pojedu do Istanbulu zazpívat v něm celý koncert. Snad to lidi v publiku neucítí," tvrdila.

Slováci však už dokázali pouze snížit gólem Surového. Alespoň to bylo pro domácí fanoušky do poslední chvíle napínavé. "Zbývá už jen 10 sekund... To je strašné. Jsem tak nervozní, že být těhotná, tak porodím doma v obýváku," popisovala při online přenosu Vitteková.

Slováci však prohráli a jejich naděje na postup do boje o medaile klesly k nule. "Škoda pro nás, štěstí pro vás. Samozřejmě se budu dívat dál, každý už pro nás může být posledním. Ještě je tam nějaká šance je, takže budeme určitě bojovat," říká velká slovenská fanynka Vitteková.

Manželka slovenského fotbalisty a zpěvačka Patrícia Vitteková
Manželka slovenského fotbalisty a zpěvačka Patrícia Vitteková

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud