11. května 2011 • 14:25

Malá velká závislost na hokeji vyhrává 500 korun

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUTĚŽ - Českým hokejistům fandí na cestě za obhajobou světového titulu i ti nejmenší. Velcí malí fanoušci ze Šluknova Zemanovi získávají v soutěži Fanděte s iSport.cz pět set korun.



"Syn je na hokeji doslova závislý od malička, takže hokejem žije celá rodina," přiznává paní Olga Zemanová, která malého Tomáše vozí na hokejové tréninky už od jeho čtyř let.

"Hokej ho bere tak, že se u nás ani neujaly DVD s pohádkami a sledují se jen zápasy naší reprezentace v Naganu. Došlo to až tak daleko, že mezi první slovy nebylo nic jiného než "Jirka Šlégr dává gol", a to taky bylo a je na denním pořádku," usmívá se nad hokejovým zaujetím svého syna.

"Prvním splněným snem bylo, že se s Jiřím Šlégrem vyfotil, a ten mu dokonce půjčil i jeho slavný prsten," vypočítává paní Zemanová. Malý Tomáš prý prožívá všechny zápasy na šampionátu.

"Jsme synem doslova nuceni na každý zápas MS vyzdobit byt symboly ČR, pomalovat se a celé zápasy fandit z plných plic, samozřejmostí je oblečení do dresů," směje se.

Obrovský fanda českého hokeje Tomáš Zeman s Jiřím Šlégrem a jeho prstenem pro členy Triple Gold Clubu Obrovský fanda českého hokeje Tomáš Zeman s Jiřím Šlégrem a jeho prstenem pro členy Triple Gold ClubuFoto Olga Zemanová

"Další velké sny jako setkání s dalšími hráči reprezentace se nám jako obyčejné rodině jen těžko podaří, ale přesto dál věříme a sníme. Českým hokejem tedy žijeme opravdu naplno a jsme moc rádi, že tak krásný sport je v ČR na tak vysoké urovni. Tak tedy sportu zdar," uzavírá paní Zemanová své povídání a nám nezbývá než s radostí poslat jako vítěznou odměnu pět set korun.

Chcete vyhrát i vy? Stačí jen poslat svou fanouškovskou fotku.

A je jedno, jestli českým hokejistům držíte palce přímo v Bratislavě, doma u televize, na náměstí nebo v oblíbené hospodě. Podmínkou je jen originalita, nezapomeňte ani na vtipné transparenty, které jste si na fandění nachystali.

Své příspěvky posílejte na mail tip@isport.cz, z došlých fotografií každý den vybereme jednu, která získá 500 Kč.

Tomášek a Nikolka Zemanovi ze Šluknova
Tomášek a Nikolka Zemanovi ze Šluknova

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud