3. ledna 2012 • 13:50

V boji o páté místo čekají Slováci. Chceme výhru, říká Mrázek

Autor: ČTK, mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zapomenout na neúspěšné čtvrtfinále a připravit se na poslední boj. To je plán českých hokejistů do 20 let. Ve čtvrtek ve 3:00 SEČ se reprezentace postaví proti Slovensku a tento mač určí, kdo obsadí pátou příčku. "Musíme se na zápas připravit. Turnaj chceme zakončit vítězstvím," řekl rozhodně gólman Mrázek.



Slovensko ve čtvrtfinálovém boji narazilo na Finy a v zápase došlo k pěkně ostré přestřelce. Seveřané vyhráli 8:5 a základ k výhře položili ve druhé třetině, kterou vyhráli 4:1.

Tam kde si je český tým nejjistější, Slováci trochu tápou, v brankovišti. "Je pěkné dát ofenzivním Finům pět gólů, ale na druhou stranu osm puků v naší síti je hodně. V takovýchto zápasech by i brankáři měli podat nadprůměrný výkon," řekl pro server sport.sk na adresu brankářů Šimbocha a Riečického trenér slovenské reprezentace Ernest Bokroš.

Stejně jako čeští hráči, měli i ti slovenští pár výhrad k sudímu. "Chovan neměl dostat pětiminutový trest. Bylo to hodně přísné, mohli jsme se do zápasu ještě vrátit," komentoval vyloučení svého spoluhráče slovenský útočník Tomáš Jurčo.

Zajímavý souboj dvou tradičních rivalů o příjemné páté místo začíná v noci ze středy na čtvrtek ve tři hodiny ráno.

Nešťastný závěr rozesmutnil české hokejisty.
Nešťastný závěr rozesmutnil české hokejisty.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud