16. prosince 2014 • 14:30

Další šance! Lístky na zápasy českého týmu na MS opět v prodeji

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci budou mít další šanci zakoupit si vstupenky na mistrovství světa, které se v květnu uskuteční v Praze a Ostravě. Organizační výbor šampionátu uvolní ve středu v 8:00 do on-line prodeje balíčky vstupenek z neuplatněných rezervací, přičemž jde zejména o vstupenky na zápasy play off.



"Balíčků vstupenek obsahující zápasy českého týmu v základní skupině se v prodeji objeví na desítky kusů ve druhé kategorii," řekla ředitelka komunikace Martina Kučerová.

Vzhledem k malému počtu těchto balíčků vstupenek bude upraven systém prodeje. Nově uvolněné balíčky vstupenek bude možné zakoupit pouze prostřednictvím internetu na www.sazkaticket.cz. On-line prodej nabízí možnost nákupu maximálně deseti balíčků na jednu objednávku.

"Pro utkání play off - pro čtvrtfinále jak v Praze, tak v Ostravě, semifinále i finálový den - se jedná řádově o stovky balíčků vstupenek v první kategorii. Nově bude ale k dispozici také asi tisíc balíčků vstupenek druhé kategorie na jednotlivé dny," dodala Kučerová.

Prodej vstupenek na hokejové MS byl zahájen 4. listopadu a během několika hodin byly prodány nebo zarezervovány všechny lístky na utkání národního týmu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud