11. května 2015 • 15:18

Klepiš byl na ledě za Jágra. Bál jsem se, aby se nenaštval, smál se

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pondělní trénink hokejové reprezentace začal v uvolněné atmosféře. Před začátkem Jakub Klepiš vjel na led v pittsburghském dresu Jaromíra Jágra. Vtípek doplnil i prodlouženou hokejkou a imitací dlouhých vlasů, které Jágr nosil v 90. letech. Přitom o žádnou sázku nešlo.



„Vzniklo to úplně náhodou. Známá od mamky mi dala dres, který chce od Jardy podepsat, tak jsem si řekl, že bychom mohli udělat nějakou srandu,“ popsal Klepiš , jak se celý nápad zrodil.

Do akce se aktivně zapojili i další dva hráči. Michal Vondrka vymyslel prodloužení hokejky a kapitán Jakub Voráček dodal imitaci vlasů. „To vzniklo úplně nakonec. Hledal jsem černé tričko, ale nakonec mi dal Voras spoďáry. Naštěstí byly nepoužité, nosí dvoje,“ usmál se Klepiš.

Jaromír Jágr v dobách, kdy zářil v Pittsburghu Jaromír Jágr v dobách, kdy zářil v PittsburghuFoto Koláž: iSport.cz
Jágr vzal srandičku s nadhledem. „Hledal jsem ho, ale dlouho jsem ho nemohl najít, ale prý se usmál a ptal se, kdo to je, že mě nemohl poznat. Pak jsem za ním přijel, jestli není naštvaný, a samozřejmě není, bere to,“ prozradil Klepiš

Ještě než akci zrealizoval, probral to s několika spoluhráči. „Raději jsem se zeptal kluků kolem, jestli to mám udělat. I Vorase jako kapitána, kterého všichni posloucháme. Říkal, ať to udělám, že bude sranda. Bál jsem se, jestli se Jarda nenaštve, ale naštěstí ne.“

Před startem tréninku se Klepiš ale převlékl do svého modrého dresu, který značí, že je dál kvůli bolavenému ramenu mimo sestavu. V úterý proti Švýcarsku tak ještě nenastoupí. „Lepší se to každým dnem, chtěl bych hrát už v úterý, ale rameno to zatím nedovolí,“ přiznal vicemistr extraligy s Třincem.

Místo dlouhých vlasů si Jakub Klepiš dal na hlavu trenýrky zapůjčené od Jakuba Voráčka
Místo dlouhých vlasů si Jakub Klepiš dal na hlavu trenýrky zapůjčené od Jakuba Voráčka

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud