14. května 2015 • 14:11

Bob a Bobek jsou už šampioni! Zaujali v cizině a předčili Krtečka

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořád je na co se dívat! Na světovém šampionátu se diváci nenudí, ani když jsou hokejisté v kabině. Tím spíš, když je baví současně oba maskoti Bob a Bobek a sličné roztleskávačky. Zahraniční média si navíc všimla, že zatímco dívky mají na nohou tenisky, Bob a Bobek zvolili pravé hokejové obutí, a diví se: Králíci na bruslích? To se může stát jedině v Česku, tvrdí německý Bild.



I když se jméno nových mistrů světa dozvíme až v neděli večer, Boba a Bobka lze považovat za vítěze šampionátu už v předstihu. Jejich aktivita na tribunách během zápasu je zdánlivě nevyčerpatelná. "Hodně se zapotí. Mají předem stanovený program, jsme s nimi ve spojení pomocí vysílaček," vysvětlil iSport TV Marcel Voneš, hlavní produkční zápasů MS.

Krteček s bronzovou českou čtvrtkařskou štafetouFoto Pavel Mazáč (Sport)
Dá se říct, že vyhráli souboj s další populární postavou z Večerníčků – Krtečkem. Ten se představil také v O2 Areně jako maskot během atletického mistrovství Evropy v březnu. Jenže v porovnání s králičí konkurencí měl velkou neýhodu. Pohyboval se téměř výhradně okolo atletické dráhy, z níž nebyl snadný přístup do hlediště, a nepřišel tak do kontaktu s běžnými fanoušky. Mezi zahraničními fanoušky vyvolával často údiv a nechápavé reakce. (VÍCE ZDE>>>) a atletický šampionát i vzhledem k době svého trvání (pouze tři dny), neměl mezi fanoušky takový zásah.

To v případě Boba a Bobka nehrozí. V hledišti během každého zápasu zapózují s fanoušky k desítkám fotografií, často však pózují také v dosti akrobatických pozicích. Tak se chovají praví králové hokejového mistrovství.

Bob a Bobek se během zápasů často dostávají do akrobatických pozic
Bob a Bobek se během zápasů často dostávají do akrobatických pozic

 

Bob a Bobek baví diváky na MS. Nejsou to Češi a mají zakázáno mluvit
Video se připravuje ...

Ráj pro hokejové fanoušky: Ve fanshopu si přijdete na své
Video se připravuje ...

 

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud