Tomáš Vrábel
15. května 2015 • 20:00

Plekanec bude hrát s Jágrem, Simon začne jako třináctý útočník

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová posila v české sestavě Tomáš Plekanec nastoupí v semifinále proti Kanadě ve druhém útoku společně s Jaromírem Jágrem a Romanem Červenkou. Jiří Novotný bude centrem čtvrté formace, jako třináctý útočník začne mimo sestavu mladík Dominik Simon.



Přílet Plekance zamíchal českou sestavou po úspěšném čtvrtfinále s Finskem. „To je hráč, na kterého jsme čekali,“ přiznal Vladimír Růžička.

Útočník Montrealu tak oživí spolupráci s Jágrem, která na předchozích mezinárodních akcích fungovala dobře. Doplní je Červenka, který s nimi hrál před čtyřmi lety v Bratislavě i loni v Soči. Do sestavy se naopak vůbec nevejde Tomáš Hertl.

Obranné dvojice budou tak, jak dohrály čtvrtfinále s Finskem, tedy sedmým bekem bude Ondřej Němec.

Sestava na semifinále

Pavelec (Salák) – Jordán, Hejda – Kolář, Nakládal – Krejčík, Čáslava – Němec – Voráček, Sobotka, Klepiš – Jágr – Plekanec – Červenka, Erat – Kovář – Vondrka, Koukal – Novotný – Zaťovič, Simon.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud