16. května 2015 • 21:49

Pomalá, blbý text. Pro jiné super. Píseň Kabátů pro MS budí emoce

Autor: iSport.cz, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tradice trvá. Hokejové MS v Praze a Ostravě se dočkalo stejně jako další šampionáty své písně. Song nese název "Brousíme nože" a vzešel z pera Milana Špalka, člena skupiny Kabát. Pro TV iSport o okolnostech jejího vzniku pohovořil frontman Josef Vojtek.



"Cílem písně je, aby naše kluky nabudila a sejmuli soupeře," smál se v rozhovoru Vojtek, frontman populární teplické formace. "Ale není určena jen pro hokejisty, chceme, aby si ji zpívali všichni lidé. Hokejistům jsme ji ale věnovali."

A jaké jsou názory na píseň, ve které se rozpouští led a následně dává do sklenice s tequilou? "Někdo říká, že to je na Kabáty pomalý a měkký, někdo zase, že je to super. Tak nevím, zavděčit všem se nedá," je smířen Vojtek, který byl přítomen i prvnímu zápasu Čechů na šampionátu se Švédy.

"Tam jsme píseň i hráli, dál už jsem kluky ale sledoval jen v televizi," zalitoval Vojtek, kterého naplňuje příprava turné.

Kabáti věnovali píseň reprezentaci: Má pomoci sejmout soupeře!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud