16. května 2016 • 10:28

Zámorský posledním na soupisce, Polášek a Kubalík letí z MS domů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední místo na soupisce české hokejové reprezentace na mistrovství světa v Rusku zaplní obránce Petr Zámorský. Vedení národní týmu dalo bekovi švédského celku Örebro přednost před Adamem Poláškem, který dnes dějiště šampionátu stejně jako útočník Dominik Kubalík opustí.



Třiadvacetiletý Zámorský se představí na druhém MS v kariéře. Před dvěma lety startoval v Minsku, kde český tým skončil čtvrtý. Sparťan Polášek a Kubalík z Plzně se premiérového startu na velké mezinárodní akci nedočkají.

Trenér Vladimír Vůjtek bude mít pro poslední zápas v základní skupině proti Švýcarsku a následné play off k dispozici tři brankáře, osm obránců a čtrnáct útočníků.

Po nedělní porážce s Dánskem 1:2 po samostatných nájezdech se na dnešní trénink pozmění složení třetího a čtvrtého útoku. Třetí formaci budou tvořit Lukáš Kašpar , Robert Kousal a Martin Zaťovič a čtvrtou Richard Jarůšek , Radek Faksa a Tomáš Filippi . V černém dresu pro náhradní forvardy budou Petr Koukal a Tomáš Zohorna .

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud