20. února 2013 • 00:05

VIDEODOTAZNÍK: Místo medaile mám doma puky, chlubí se Lener

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

15 LET OD NAGANA | 15 let od naganského triumfu si zaslouží velkolepé připomenutí. Server iSport.cz vám přináší unikátní sérii videodotazníků, v níž hokejoví hrdinové odpovídají na stejné otázky. Na co nikdy nezapomenu? Kdy jsem uvěřil ve zlato? Vyhrálo by se bez Ivana Hlinky? Kde mám zlatou medaili a proč právě tam? Co se o Naganu ještě neřeklo?



Asistent kouče Hlinky Slavomír Lener si v našem dotazníku připomněl, že trenéři medaile nedostávali."Mám jen pamětní medaili od Václava Havla, ale té si cením stejně tak," prozradil Lener. Kromě toho má doma jiné cenné suvenýry. Puky, které vlétly na střídačku při semifinálovém a finálovém duelu.

Nejkrásnější momenty z Nagana jsou pro něho závěrečné vteřiny finálového duelu. "Nezapomenu na tu poslední minutu, kdy už jsme věřili, že to dotáhneme a na tu bezprostřední radost na střídačce a v kabině," vzpomíná současný šéftrenér hokejového svazu.

Videodotazník k 15. výročí naganského zlata: odpovídá Slavomír Lener
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud