18. září 2016 • 20:02

Češi mění jedničku. Proti týmu Evropy začne Mrázek místo Neuvirtha

Autor: hok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z TORONTA | Čeští hokejisté nastoupí v pondělním druhém utkání na Světovém poháru proti Výběru Evropy v brance s Petrem Mrázkem, který nahradí Michala Neuvirtha. (ONLINE, pondělí od 21:00 na iSport.cz)



Předvedl parádní výkon, šesti inkasovaným gólům navzdory byl brankář Michal Neuvirth hvězdou české hokejové reprezentace při prohře s Kanadou 0:6 v úvodním duelu Světového poháru v Torontu. Pondělní bitvu s týmem Evropy však začně Petr Mrázek.

“Rozhodli jsme se, že tam půjde Petr. Jdeme zápas od zápasu. Michal byl výborný a my zkrátka věříme, že Petr bude stejně dobrý,” uvedl po nedělním tréninku kouč Jiří Kalous. Na ledě se neobjevil Radek Faksa, který má zranění v horní polovině těla a o jeho stratu se teprve rozhodne.

Tým Evropy ve svém úvodním utkání porazil USA 3:0.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud