Jakub Hlaváč
22. září 2016 • 17:12

Americké hvězdy hledají formu: Chytne se Kane a spol. proti Čechům?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádné, že není o co bojovat v posledním vystoupení českého týmu na Světovém poháru. Postup už je sice pryč, duelem s USA (ONLINE na iSport.cz, pátek, 2:00) turnaj v Torontu pro Tomáše Plekance a spol. skončí. Ale právě proto je zápas záhodno odehrát s nejvyšším možným úsilím. Ostatně, hráči to slibují. Nebudou to však mít jednoduché, síla soupeře je veliká. Podívejte se na tři největší hvězdy posledního rivala českému týmu na Světovém poháru.



Patrick KANE 27 let, útočník

Nejproduktivnější hráč minulé sezony NHL se na turnaji zatím zpovídal spíš ze svých hříchů. Je pilným střelcem, na branku mířil celkem osmkrát, ale ve dvou zápasech si připsal jednu asistenci a v prohraném úvodním duelu s Evropany zavinil gól.

Joe PAVELSKI 32 let, útočník

Kapitán finalistů Stanley Cupu v přípravě zářil. Na World Cupu se ještě netrefil, ale všude ho bylo plno a vynikal fyzickou hrou. Po Kaneovi je mezi Američany druhým nejpilnějším střelcem, ovšem bez efektu. Nízká produktivita pronásledovala celý tým.

Ryan McDONAGH 27 let, obránce

Otevřel skóre utkání s Kanadou, s T. J. Oshiem zůstal mezi americkými střelci zatím osamocen. V porovnání s jinými beky si vedl spolehlivě i před vlastní bránou. Kapitán Rangers však nedostával až tolik prostoru jako nejvytíženější zadáci Suter a Carlson.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud