2. února 2014 • 17:00

Šance pro Hudlera? Koho byste vzali do Soči místo zraněného Sobotky?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Od hojně přetřásané olympijské nominace kouče Aloise Hadamczika už se situace uklidnila, zranění Vladimíra Sobotky ovšem může opět rozpoutat bouřlivou diskuzi. Koho byste vzali do Soči místo pracanta ze St. Louis vy? Hlasujte v naší anketě!



Sobotka měl neuvěřitelnou smůlu, zranil se minutu a půl před koncem pátečního zápasu s Carolinou. Podle Hadamczika má poraněnou čéšku v koleni a bude chybět minimálně měsíc, lékař české reprezentace Holibka mu po shlédnutí rentgenových snímků doporučil operaci. „Kolem sobotní půlnoci jsme si definitivně ujasnili, že to nepůjde,“ řekl Hadamczik pro iSport.cz.

Ten teď musí řešit rébus, koho povolat místo Sobotky. A je mu jasné, že dříče ze St. Louis bude nahrazovat jen těžko. „Jiného takhle výborného defenzivního útočníka nemáme,“ uvědomuje si Hadamczik.

Nabízí se opět Jiří Hudler , jehož opominutí fanoušci trenérovi nejvíc vyčítali. Ale u něho stále platí důvody, proč ho Hadamczik nepovolal hned napoprvé – nepasuje mu do defenzivní role.

Reálnou naději tak má Martin Erat, v úvahu připadá i Radim Vrbata nebo Jan Kovář. Koho byste v Soči místo Sobotky viděli nejradši vy?

Jiří Hudler si proti San Jose připsal gól a nahrávku.
Jiří Hudler si proti San Jose připsal gól a nahrávku.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud