3. února 2014 • 09:38

Salák před Soči: Ať chytá ten, kdo má hezčí masku. A lepší pravopis

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo má být českou jedničkou v brance? Před začátkem olympijského turnaje v Soči to není ještě jasné. Jeden z trojice nominovaných Alexander Salák už na svém twitterovém účtu zavtipkoval na téma, podle čeho by se mezi ním, Ondřejem Pavelcem a Jakubem Kovářem mělo rozhodnout. Jedničkou na olympiádě by měl být podle Saláka brankář s nejhezčí maskou.



Sedmadvacetiletý brankář Petrohradu se také pochlubil, jakou helmu si s sebou do Soči odveze. Při tvorbě mají gólmani omezené možnosti. „Na maskách nesmí být kromě vlajky a státního znaku vůbec nic, taková jsou pravidla,“ prozradil pro iSport TV Jakub Kovář , který trénuje po příletu z Ruska v Hradci Králové.

Salák se musel také opravit hned poté, co se s novou maskou na sociální síti pochlubil. Ve svém tweetu totiž udělal chybu, když napsal, že by měl chytat brankář Z nejhezčí maskou. „A s nejlepším pravopisem,“ poznamenal s úsměvem.

Soutěž o nejkrásnější brankářskou helmu mezi českou trojicí každopádně ještě nemá jistého vítěze… Ondřej Pavelec zatím neprozradil, s jakou maskou vyrazí na olympiádu.

Maska Alexandera Saláka pro olympijské hry v Soči
Maska Alexandera Saláka pro olympijské hry v Soči

Kovář ukázal českou masku pro Soči: Bude se hodit k dresu
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině A se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud