3. února 2014 • 09:38

Salák před Soči: Ať chytá ten, kdo má hezčí masku. A lepší pravopis

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo má být českou jedničkou v brance? Před začátkem olympijského turnaje v Soči to není ještě jasné. Jeden z trojice nominovaných Alexander Salák už na svém twitterovém účtu zavtipkoval na téma, podle čeho by se mezi ním, Ondřejem Pavelcem a Jakubem Kovářem mělo rozhodnout. Jedničkou na olympiádě by měl být podle Saláka brankář s nejhezčí maskou.



Sedmadvacetiletý brankář Petrohradu se také pochlubil, jakou helmu si s sebou do Soči odveze. Při tvorbě mají gólmani omezené možnosti. „Na maskách nesmí být kromě vlajky a státního znaku vůbec nic, taková jsou pravidla,“ prozradil pro iSport TV Jakub Kovář , který trénuje po příletu z Ruska v Hradci Králové.

Salák se musel také opravit hned poté, co se s novou maskou na sociální síti pochlubil. Ve svém tweetu totiž udělal chybu, když napsal, že by měl chytat brankář Z nejhezčí maskou. „A s nejlepším pravopisem,“ poznamenal s úsměvem.

Soutěž o nejkrásnější brankářskou helmu mezi českou trojicí každopádně ještě nemá jistého vítěze… Ondřej Pavelec zatím neprozradil, s jakou maskou vyrazí na olympiádu.

Maska Alexandera Saláka pro olympijské hry v Soči
Maska Alexandera Saláka pro olympijské hry v Soči

Kovář ukázal českou masku pro Soči: Bude se hodit k dresu
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * Hokejové brusle na Heureka.cz

Aktuální zápasy
Články odjinud