Miroslav Horák
9. dubna 2015 • 05:00

Jágr a Ručinský v jednom útoku? To by úplně neklapalo, říká Straka

Autor: Miroslav Horák, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jen tři týdny a jeden den. Přesně taková doba zbývá do zahájení světového šampionátu v Praze a Ostravě. České fanoušky nejvíce zajímá v jaké sestavě vyrazí do bojů český tým a zda spolu v jednom útoku nastoupí Jaromír Jágr a Martin Ručinský.



Oba dva zatím v oficiální nominaci nejsou, je však jasné, že kouč národního týmu Vladimír Růžička o obě legendy stojí, navíc je více než pravděpodobné, že by spolu měly hrát v jednom útoku. Otázkou je, zda by takové složení hvězd fungovalo.

Asistent Vladimíra Růžičky Jaroslav Špaček o vzájemné prospěšné spolupráci Jágra s Ručinským nepochybuje. „Uznávají se navzájem, Růča se v pohodě podvolí Džegrovi, ale stejně tak Džegr se může podřídit Růčovi. Jedině dobře pro nás."

"Pak už půjde jen o to najít k nim hráče, který by s nimi mohl hrát. Někoho, aby střídání odsýpala, byla kratší a intenzivnější. Tak jak máme v plánu. V pražské hale bude teplo, musí to lítat tam i zpět,“ dívá se na věc v širším spektru okolností Špaček

Úplně jinak na celou záležitost nahlíží další z naganských hrdinů Martin Straka.  „Že budou hrát na šampionátu oba, o tom příliš nepochybuji. Ale jestli spolu v jedné formaci? To by podle mého asi úplně neklapalo, moc se mi to nezdá. Za mě ale každopádně říkám, že by se mi prostě líbili každý v jiné formaci. Musíme vzít v úvahu, že oba už mají svůj věk," říká bývalý reprezentační útočník.

Další zajímavosti o sestavě pro světový šampionát v Praze a Ostravě čtěte ve čtvrtečním vydání deníku Sport.

TitulkaFoto sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Foto 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud