13. dubna 2018 • 13:02

Proti Francii začne v brance Furch, volno dostal útočník Řepík

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští hokejisté nastoupí do dnešního utkání Euro Hockey Challenge v Amiens proti domácí Francii s Dominikem Furchem v brance. Volno od trenérů naopak dostal útočník Michal Řepík, po Michalu Birnerovi druhý nejstarší hráč výběru ve Francii. Právě dvaatřicetiletý forvard Birner bude dnes kapitánem.



Do Francie neodletěli obránci Vojtěch Mozík, Adam Polášek, Ondřej Vitásek a útočníci Dominik Kubalík, Roman Červenka a Roman Horák. V případech Poláška, Vitáska i Mozíka hrály roli zdravotní důvody. V příštím týdnu se mají k mužstvu připojit navíc gólman Pavel Francouz a útočníci Filip Zadina, Filip Chytil a Filip Chlapík.

Utkání v Amiens v hale Coliseum s třítisícovým hledištěm začne v 19 hodin. Sobotní odveta se odehraje na ledě podobně velké Aren'ice v Cergy, úvodní buly bude vhozeno ve 20:45. Podle záměru trenérů by odvetu měl odchytat Patrik Bartošák.

Předpokládaná sestava ČR: Furch (Bartošák) - Pyrochta, Jordán, T. Pavelka, Hrbas, Sklenička, J. Galvas, Moravčík, Klok - Nestrašil, R. Hanzl, M. Stránský - D. Kaše, Kousal, Birner - Orsava, A. Musil, D. Šťastný - M. Kaut, Tomášek, Ordoš.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud