Michal Koštuřík
2. dubna 2013 • 23:01

Drsňák Melenovský hrozil: Příště Polanskému useknu palici!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výbuch! Zlín nezkrotil třinecké Oceláře, ztratil pátý duel semifinále 1:6 a ve čtvrtek bude odrážet další útok soupeře, kterému dodal před svými fanoušky koňskou dávku energie. „Nejsou to žádní nazdárci, rozhodně jsme se už neviděli ve finále,“ odmítal podcenění kapitán týmu Petr Čajánek.



Přesto šest tisíc diváků čekalo na opojné oslavy, svému týmu věřilo. Jenže domácí dojeli na nedisciplinovanost a školácké chyby. Třeba při střídání, hned třikrát pykali za šest hráčů na ledě. Navíc jim rozhodčí na konci první třetiny neuznali gól na 2:1 kvůli posunuté brance.

Tu beztrestně vychýlil ze svého postavení rukou brankář Peter Hamerlík. „Je to škoda, asi by to pro nás vypadalo líp. Ale je to součást hokeje, musí to posoudit někdo jiný,“ odmítal vynést Čajánek příkrý soud nad arbitry Šindlerem a Hradilem, kterým se zápas vymknul z rukou. „Je to vyrovnané, budeme bojovat,“ shrnul zlínský kapitán před šestým duelem v Třinci.

Před ním je vítěz základní části stále ve výhodě, bude mít druhý mečbol. A na ledě může být hodně dusná atmosféra. Emoce už vytryskly na povrch, jejich erupci odstartoval v závěru nešetrný zákrok Martina Adamského na Ondřeje Veselého. Následovala potyčka, v níž se do sebe zhurta pustili Marek Melenovský a Jiří Polanský.

„To, co Polanský předvedl, to je taky vrchol,“ tvrdil naštvaný Melenovský, jehož prý bývalý spoluhráč napadl zezadu a odmítl jít do férové bitky. „Škrtil mě. Známe se a nevím, co ho to popadlo. Ještě jednou mi tohle udělá a useknu mu palici,“ vzkázal Melenovský, jehož přitom stále bolí pravá ruka.

Tu měl nedávno zlomenou a musí si na ni dávat pozor. „Nakonec jsem si rozmyslel, že ho jí praštím. Ale příště už mi to bude jedno,“ prohodil výhružně.

Polanský jej evidentně naštval. A to už před zápasem výrokem, že Zlín hraje „debilní“ hokej. „Já to nehrotím. To on začal něco povídat do novin. Když ho to baví, tak ať povídá,“ pronesl Melenovský. „My jsme na tom dobře, pořád vedeme 3:2 na zápasy. Věřím, že se zranění kluci dají dohromady a v Třinci něco předvedeme.“

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud