6. června 2014 • 10:00

VIDEO: Hokejisté Sparty se plazili bahnem pod ostnatým drátem

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dřou na novou sezonu, už teď se musí hokejisté Sparty dostat do skvělé kondice. Aby si náročnou přípravu zpestřili, vyrazili čtyři z nich na extrémní závod Spartan Race. Plazili se pod ostnatými dráty, plavali v bahně.



Natáhnout rukavice, rozloučit se s čitým oblečením. „Bahno. Voda. Bahno. Zase voda. Pak asi zase bahno,“ věděl obránce Adam Polášek, co má od náročné trati čekat. Do akce vyrazil společně s Karlem Pilařem, Janem Piskáčkem a Davidem Dvořáčkem.

Jak si vedli a jak při běhu mezi překážkami vypadali, se můžete podívat na videu. Věřte, že na své klasické fyzické galeje se po tomhle zážitku ještě budou těšit. Vydrhnout ze sebe špínu muselo trvat pěkných pár minutek.

„Snažil jsem se, abych neměl ostnatý drát na zadku i večer,“ glosoval Pilař. „Moc jsem si to užil, fakt mě to bavilo,“ pochvaloval si vzápětí. To už měl spolu se svými parťáky kolem krku medaili pro úspěšného absolventa dráhy.

Sparťanští hokejisté na náročném adrenalinovém závodě Spartan Race Sparťanští hokejisté na náročném adrenalinovém závodě Spartan RaceFoto hcsparta.cz

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud