10. října 2014 • 20:20

VIDEO: Krvavá lázeň na Slavii! Micka děsivě sestřelil Mikuše

Autor: tej, zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávista Tomáš Micka v utkání s Hradcem Králové vyfasoval trest ve hře za napadení. V patnácté minutě totiž likvidačním zákrokem sejmul ramenem svého protivníka Petera Mikuše, který se okamžitě skácel k ledu. V tratolišti krve ho museli přivolaní lékaři dostat na nosítka a odvést z ledu. Nakonec s otřesem mozku a zlomeným nosem zamířil do nemocnice. Mickův faul bude řešit také disciplinární komise a tak je pravděpodobné, že si pár zápasů nezahraje.



Tratoliště krve. Micka likvidačním zákrokem sestřelil hradeckého Mikuše
Video se připravuje ...

Byly to hrůzné okamžiky v 15. minutě. Hráči zuřivě mávali na týmového maséra. Potom i na slávistického lékaře Tomáše Vyskočila, který vyskočil ze střídačky a za pomoci dvou hradeckých hráčů pelášil ke zraněnému bekovi Peterovi Mikušovi.

Společně ho chtěli zvednout, ale marně, statný chlapík zavrávoral a potom se zase skácel k ledu. Mezitím z něj tryskala krev. Spoluhráči tedy výmluvnými gesty ještě popohnali členy záchranné služby, aby přispěchali s nosítky. To gesto bylo všeříkající: Hlavně rychle! Nebyl to vůbec příjemný pohled, všude okolo spousty krve.

Slávistický lékař Vyskočil i sami hokejisté pak pomohli zraněného zadáka zvednout na nosítka. Všem se částečně ulevilo, když uviděli, jak Mikuš z nosítek zvednul palec. Na ukázku, že je v pořádku...

Děsivé zranění Petera Mikuše po zákroku slávisty Micky
Děsivé zranění Petera Mikuše po zákroku slávisty Micky

Slávistický útočník Micka už byl mimo ledovou plochu. Za faul, posouzený jako napadení, dostal pět minut plus do konce utkání. Prohřešek navíc byl označený jako trest ve hře, což znamená automatickou stopku na další utkání.

Hradecký kouč Peter Draisatl po utkání uvedl, že Mikuš má otřes mozku a zlomený nos. „Zůstal tady v nemocnici. Dál uvidíme,“ pravil. A i když tento hit ještě neviděl, obecně se zlobí: „Některým frajerům tady v lize prostě chybí úcta a respekt!“ Pozdě večer nebylo jasné, kdy se Mikuš uzdraví. Všichni mu pochopitelně drží palce…

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud