Jakub Hlaváč
13. listopadu 2014 • 04:58

Plzeňský hrdina Sýkora vstřelil nejrychlejší hattrick sezony!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozmetal třinecké naděje na body z Plzně. Západočeský hokejový útočník Ján Sýkora se o to zasloužil hattrickem. Za stavu 2:2 se sebral a dal tři góly. V součtu na ně ve třetí třetině potřeboval jen 9 minut a 41 sekund. Hezký počin více než skromného střelce.



MATCH OVERVIEW LEGACY
12. 11. • 18:20
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
5:2
ONLINE
12. listopadu
18:20
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
Góly

Domácí: 09:40. Kratěna, 31:04. Kašpařík, 49:40. J. Sýkora, 51:41. J. Sýkora, 59:21. J. Sýkora

Hosté: 19:17. Irgl, 43:24. Plíhal

Sestavy

Domácí: Machovský (Mensator) – Jeřábek (A), Kadlec (A), Pulpán, Mozík, Moravčík, Kubka, Boháč – Pletka, Kratěna (C), Johnson – Lev, Kašpařík. J. Sýkora – Schleiss, Simon, Kubalík – Hollweg, Přikryl, Balej – Beran

Hosté: Hamerlík (Hrubec) – M. Doudera, Roth, Trončinský, Nosek, Linhart, Galvas (A), L. Doudera, Matyáš – Dravecký, Plíhal, Hrňa – Adamský, Polanský (C), Irgl – Orsava, Růžička, Rákos – Rufer, Kindl, Jašek

Rozhodčí

Fraňo, Horák – Blümel, Kis

Stadion

ČEZ Aréna, Plzeň

Návštěva

4026 diváků

Rozhodně žádné chvástání, to od tohoto Slováka nečekejte. Naopak. Pokora především. „Užiju si pět minut radosti a jdu dál. Je potřeba pracovat, aby to nebyl ojedinělý počin,“ hlásil plzeňský hrdina po své show.

Byl to pro něj první třígólový zápas v extralize. Navíc v této sezoně nikdo rychleji hattrick nezkompletoval. „To je hezké, ale já jsem v tomhle ročníku mohl mít už asi sto gólů,“ říkal sebekriticky.

SESTŘIH: 19. kolo, Plzeň - Třinec 5:2
Video se připravuje ...

Úvodní zásah namířil do pravého růžku pod horní tyčku po samostatném úniku, druhý do stejné výšky, ovšem nad levé rameno gólmana Petera Hamerlíka. A třetí přidal do prázdné branky. „Celá naše pětka zahrála podle mého výborně,“ chválil i Pavla Kašpaříka a Jakuba Lva.

Svým výkonem potěšil i nového trenéra svého klubu. Na pozici hlavního kouče se posunul Michal Straka, vystřídal Milana Razýma. „Ale v našem systému se toho moc nezměnilo. Prostě jsme se snažili hrát jednoduše,“ neděl z rošády čtyřiadvacetiletý forvard velkou vědu.

Aktuálně má na kontě v probíhajícím ročníku šest zásahů. Do zubů zaklepal, aby ty další přibývaly rychleji.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud