15. listopadu 2014 • 12:03

Do Slavie se vrací Divíšek: Už se nemůžu dočkat prvního zápasu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Tomáš Divíšek se vrací do mateřského klubu Slavie Praha. Pětatřicetiletý centr, který už v této sezoně měsíc hostoval v Plzni z prvoligového Mostu, se dohodl na spolupráci do konce sezony. Dres Slavie obleče už v nedělním zápase v Litvínově.



Divíšek naposledy hrál za Slavii v sezoně 2006/07, extraligový ročník ale tehdy dokončil v Plzni a pak postupně v nejvyšší soutěži nastupoval i za Pardubice, Kometu Brno, Mladou Boleslav, Chomutov a v minulé sezoně za Spartu.

Ve Slavii odstartoval kariéru a v sezoně 1997/98 v jejím dresu debutoval v extralize. Účastník juniorského mistrovství světa z roku 1999 strávil tři sezony v zámoří, za Philadelphii v NHL však nastoupil jen pětkrát. Jinak hrál na farmě v nižší AHL, zkušenosti má i ze švýcarské ligy.

"Hledali jsme zkušeného hráče, který bude řídit druhou přesilovkovou formaci, a šikovného centra na buly, protože tam máme zatím rezervy," uvedl v tiskové zprávě Slavie trenér Pražanů Ladislav Lubina. "Je hezké vrátit se do míst, kde jsem vyrůstal. Už se nemůžu dočkat prvního zápasu," konstatoval Divíšek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud