Květoslav Šimek
11. ledna 2015 • 18:28

Hrubka Hrubce! Otočil jsem priority, krčil rameny gólman

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani kuriózní gól přes celé hřiště Slavii v Třinci nepomohl. Oceláři vyhráli jednoznačně, hrubka jinak výtečného brankáře Šimona Hrubce z 52. minuty už jen kosmeticky upravila skóre na 5:2.



MATCH OVERVIEW LEGACY
11. 1. • 15:00
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
5:2
ONLINE
11. ledna
15:00
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
Góly

Domácí: 19:56. Cienciala, 23:07. Hrňa, 25:26. M. Růžička, 30:35. Polanský, 33:23. Hrňa

Hosté: 08:04. Bednář, 51:38. Stránský

Sestavy

Domácí: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Nosek, Linhart, Galvas, M. Doudera, Foltýn, L. Doudera, Matyáš – Orsava, Klepiš, Hrňa – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Matuš, Plíhal, Žejdl – Rufer, M. Růžička, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.

Hosté: Furch (od 34. Svoboda) – König, Knot, Kolařík (A), Valach, Štich, A. Růžička, Holub – Sklenář, Bednář (C), Stránský – Kolář, Divíšek, Holec – J. Doležal, Vas, Veselý – Poletín, Vrdlovec. Trenér: Dušan Gregor.

Rozhodčí

Vladimír Baluška, Jozef Kubuš – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

Stadion

Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst)

Návštěva

5068 diváků

Třiadvacetiletý třinecký brankář Šimon Hrubec vévodí extraligovým statistikám. Je nejlepší v průměru inkasovaných branek na zápas, i v úspěšnosti zákroků. Je oporou Ocelářů, po právu nakouknul do reprezentace, fanoušky po zápasech baví vydařenými oslavami.

Na gól se Slavií by ovšem rád co nejrychleji zapomněl. „Já už moc koukal dopředu,“ nevěřícně kroutil hlavou Hrubec. „Uvažoval jsem, kam puk rozehraju a nedíval jsem se na něj. Otočil jsem priority, nejdřív musím puk zastavit a pak koukat, co s ním!“

Šimon Hrubec daroval Slavii gól, inkasoval vlastní chybou
Video se připravuje ...

Tak se stalo, že se vyhozený puk přes celé hřiště odrazil od mantinelu a pomaličku proklouznul Hrubcovi pod holí i připravenou lapačkou. „Náhoda, mohl bych jen poděkovat gólmanovi Třince, protože jsem přihrával z pásma, puk se odrazil a došoural až do brány,“ popisoval střelec Jan Stránský. „Není k tomu víc co říct.“

Kuriózní gól Slavii nepomohl. I přes velmi slušnou první třetinu (1:1) v Třinci padla 2:5. Ve druhé třetině dostala čtyři góly, z toho jeden vlastní, a bylo jasno. Na vítězství za tři body tak Pražané čekají už 16 zápasů, venku nebodovali poosmé za sebou. Oceláři naopak natáhli vítěznou šňůru na číslo 10.

SESTŘIH: 37. kolo extraligy, Třinec - Slavia 5:2
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud