16. ledna 2015 • 10:03

Oceláři kralují. A vybojovali svým fanouškům pivní odměnu

Autor: RI, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Třince neovládají suverénně jen tabulku extraligy, ale také si s přehledem podmanili novou statistiku pro tuto sezónu – Týmový Radegast index, která je součtem individuálních Radegast index bodů hráčů mužstva a vyjadřuje tedy celkovou bojovnost a obětavost týmu.



Magickou hranici 1 600 týmových Radegast index (RI) bodů, která fanouškům týmu zajišťuje odměnu v podobě piva Radegast zdarma, pokořili Oceláři jako vůbec první tým v této sezóně. Konkrétně jí dosáhli po 37. kole extraligy.

„Vítězství v týmové statistice Radegast index jsme si zajistili hlavně díky deseti výhrám v řadě a kvalitní práci defenzivy,“ myslí si Lukáš Galvas, jeden z nejvytíženějších bojovníků týmu a držitel ocenění pro nejlepšího hráče Radegast indexu za měsíc říjen v této sezóně.*

Na hořkou odměnu se fanoušci Ocelářů mohou těšit v neděli 18. ledna 2015 při domácím utkání se Spartou. Hostesky již hodinu před začátkem zápasu budou u vstupů na stadionu rozdávat poukazy na 500 piv Radegast zdarma. Vouchery pak bude možné v den zápasu uplatnit u jakéhokoliv z výčepních míst na stadionu.

„Odměna pro fanoušky je zajímavý nápad. Jsem rád, že si ji jako první užijí právě ti naši. Zaslouží si to,“ dodává Lukáš Galvas.

Pokud Třinec nepoleví, může svým příznivcům brzy udělat radost ještě jednou. 2 000 týmových Radegast index bodů jim totiž vynese kromě piva Radegast zdarma také stylové fandící sety.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud