Miroslav Horák
17. února 2015 • 04:40

Chtěl jsem Dudu, přiznal kouč Říha. Útočník Pardubice odmítl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z nadmíru kvalitní bilance šesti výher a tří porážek je rázem negativní výkaz se sedmi prohrami a klubová migréna z obav o udržení účasti v elitní šestce. „Forma nám teď odešla, ale to neznamená, že nemůže zase přijít. Musíme být trpěliví,“ nepanikařil 56letý trenér extraligových Pardubic Miloš Říha. V rozhovoru pro deník Sport prozradil, že chtěl do Pardubic přivést karlovarského kapitána Radka Dudu.



Rebel Radek Duda se stal tahounem karlovarské Energie, kterou posílil na začátku letošní sezony. Brzy si vybojoval dokonce kapitánské „céčko“ a rozhoduje důležité zápasy. Přesně takový hráč nyní chybí Pardubicím. „Chtěl jsem ho k nám získat, Barteka taky. My jsme moc hodní,“ povzdechl si pardubický kouč Miloš Říha.

„V našem mančaftu nevidím vyloženě lídry, kteří by si kabinu udělali. Takoví hráči tam nejsou. Třeba Zlín se zvedl na Čajánkovi s Leškou. A když Karlovy Vary porazí Třinec, kdo dává po dvou gólech? Bartek s Dudou. Tahouni, dva hokejoví drzouni. My máme hodný hráče, hodný kluky, ale potřebovali bychom i ty zlý,“ vypočítal kouč.

VIDEO: Podívejte se, jak Duda dovedl Vary k výhře nad Třincem:

SESTŘIH: 47. kolo extraligy, Karlovy Vary - Třinec 5:3
Video se připravuje ...

A co na to říká karlovarský kapitán Duda? „To víte, že takový zájem potěší. S Pytlákem Říhou jsem nikdy nespolupracoval, do budoucna bych se tomu nebránil. V Karlových Varech mám platnou smlouvu, a i když obsahuje jistou klauzuli a v průběhu sezony jsem měl hodně zajímavé nabídky odjinud, všechny jsem odmítl. S klukama tady máme rozdělanou práci a mně by nepřišlo fér nechat je ve štychu.“

CELÝ ROZHOVOR ČTĚTE V ÚTERNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT! Už nyní si ho můžete přečíst v elektronické podobě ZDE>>>

Titulní strana deníku Sport Titulní strana deníku SportFoto Sport

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>


Deník Sport si můžete přečíst i v elektronické podobě Deník Sport si můžete přečíst i v elektronické podoběFoto deník Sport

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud