18. února 2015 • 22:50

Křeč. Slávisté proti Třinci spálili dvě obří šance za minutu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas posledního s prvním? Tak to ve středu v O2 areně nevypadalo. Slavia nakonec lídra z Třince porazila 2:1, v první třetině navíc neproměnila dva samostatné úniky během jedné minuty.



Za bezbrankového stavu se v desáté minutě řítil na třineckého brankáře Hrubce Tomica, skulinu mezi jeho betony však nenašel. V zápětí se ve stejné pozici ocitl Pletka, ale ani on střelou na vyrážečku neuspěl, Hrubec si tak připsal dva důležité zákroky.

Křeč. Slávisté proti Třinci spálili dvě obří šance za minutu
Video se připravuje ...

„Podstatný je, že se do šancí dostáváme. Dřív byly zápasy, že jsme nedali ani gól. Teď už jsme si příležitosti vytvořili, a čím víc jich bude, tím budeme dávat víc gólů,“ okomentoval to slávistický kapitán Bednář.

Po dvou neproměněných šancích tak přišel trest a v 18. minutě dostal Oceláře do vedení Hrňa. Bednář ale na začátku třetí části vyrovnal a čtyři minuty před koncem vystřelil tři body pro domácí obránce Štich.

„Je důležité, aby kluci věděli, že i když to obnáší tu dřinou a zodpovědnost, dá se to skloubit s radostí. Hodně věcí se dá užívat. Nemyslím, že budeme laxní, ale v tom správném slova smyslu. A když jsou to vydřené výhry, o to víc to člověka těší,“ popsal recept na vítězství trenér Beránek, který na pozici hlavního kouče nahradil Slováka Gregora.

SESTŘIH: Předehrávka 50. kola extraligy, Slavia - Třinec 2:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud