22. února 2015 • 20:16

Rána pukem do obličeje. Pardubický Gašparovič zápas nedohrál

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v deváté minutě skončilo utkání pro pardubického Jakuba Gašparoviče na ledě Sparty. Z blízkosti dostal tečovaným pukem přímo do obličeje a zamířil ihned do kabin. Do utkání už nezasáhl. Domácí nakonec slavili těsnou výhru 2:1.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 2. • 17:00
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
2:1
ONLINE
22. února
17:00
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
Góly

Domácí: 25:42. Buchtele, 54:57. Mikuš

Hosté: 09:34. Marcinko

Sestavy

Domácí: Novotný (Janus) – Piskáček, Polášek, Ďaloga, Mikuš, Eminger, Barinka, – Forman, Hlinka (A), Klimek – Sabolič, Přibyl, Buchtele – Kumstát, Pech (A), Rolinek (C) – Volek, Cingel, Dvořáček – Černoch. Trenér: Josef Jandač.

Hosté: Kristan (Halász) – Gregorc, Čáslava (C), Benák, Havlík, Píša, Ščotka, Čutta, Korím – Semorád, Marcinko, Zohorna – Radil (A), Nahodil, Tybor – Poulíček, Špaček, Starý – Gašparovič, Kaut, Voženílek. Trenér: Miloš Říha.

Rozhodčí

Hradil, Šír – Jelínek, Pešek

Stadion

Tipsport arena, Praha

Návštěva

6602 diváků

Sparťanský bek Polášek zakládal útok a jeho pas Buchtele tečoval. Rychle letící puk ale trefil Gašparoviče do obličeje. Pardubický útočník se chvíli svíjel bolestí na ledě, až poté vstal a za pomoci lékaře odešel do šaten.

Koukal jak puk. Gašparoviče zasáhli sparťané kotoučem do obličeje
Video se připravuje ...

Chvíli poté se Pardubice dostaly do vedení, ve 26. minutě ale vyrovnal právě Buchtele, když trefou do odkryté branky využil přesilovou hru. „Neměl jsem to tak těžké, klobouk dolů před nahrávkou, ta měla oči,“ popsal sparťanský útočník.

To pardubický kouč Miloš Říha starší byl o poznání smutnější. „Byl to hezký zápas pro diváky, pro nás trenéry už tolik ne. Jsme v situaci, kdy se trochu trápíme, ale odevzdali jsme dvě dobré třetiny, ve třetí už byla Sparta jasně lepší.“

SESTŘIH: 49. kolo extraligy, Sparta - Pardubice 2:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud