25. února 2015 • 04:20

Nešťastný brankář Dolejš. Gól obloučkem zapadl za jeho záda

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvacetiletý vítkovický brankář Daniel Dolejš si v utkání proti Spartě vybral svou černou chvilku. Ve 22. minutě lapačkou tečoval střelu Tomáše Rolinka, puk se však smolně odrazil a obloučkem zapadl za jeho záda. Vítkovice nakonec prohrály 1:5.



MATCH OVERVIEW LEGACY
24. 2. • 18:20
HC Vítkovice Steel
HC Vítkovice Steel
1:5
ONLINE
24. února
18:20
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
Góly

Domácí: 51:49. Olesz

Hosté: 19:19. Rolinek, 21:08. Rolinek, 36:12. Pech, 40:55. Rolinek, 46:59. Volek

Sestavy

Domácí: Dolejš (Šindelář) – Kovář, Stehlík, Zíb, Dlapa, Čerešňák, Klok, Štencel, Pastor – Szturc, Hlinka, Olesz – Huna, Roman, Svačina – Svoboda, Burger, Němec – Vandas, Húževka, Kucsera

Hosté: Novotný (Janus) – Piskáček, Polášek, Hrbas, Mikuš, Eminger, Barinka, Černoch, Bílek – Přibyl, Hlinka, Buchtele – Kumstát, Pech, Rolinek – Forman, Cingel, Sabolič – Réway, Volek, Dvořáček

Rozhodčí

Pešina, Pavlovič – Tošenovjan, Hlavatý

Stadion

ČEZ aréna Ostrava

Návštěva

7 060 diváků

V utkání 50. extraligového kola se do brány postavil Daniel Dolejš, který odchytal celou první třetinu dobře. Inkasoval jen jednu branku a špatně si nevedl. Ve 22. minutě ho však smůla neminula. Inkasoval totiž dost smolný gól.

Střelu Tomáše Rolinka sice vyrazil lapačkou, puk se však smolně před ním odrazil a obloučkem ho přeskočil přímo do brány. Přestože to byla jeho jediná chyba v utkání, rozhodl se trenér Ladislav Svozil o výměnu. Do brány tak poslal Filipa Šindeláře, který inkasoval další tři góly.

MOMENT: Kuriozní gól Sparty na 2-0
Video se připravuje ...

"Náš výkon se nedá ani hodnotit. Dneska to byla katastrofa. První třetina byla ještě jakžtakž, Sparta možná byla ještě trochu unavená z cesty a nebyli jsme pod takovým tlakem. Nevytvořili jsme zhola nic. Myslel jsem, že jsem si to utkání vybrali v Litvínově, kde to nebylo ono, ale dneska to bylo ještě horší," smutnil kouč Svozil na pozápasové tiskové konferenci.

Hráči Vítkovic si na prohry vybrali nejhorší možnou chvíli. Do konce základní části už zbývají jen dva zápasy a na desátém místě mají před Libercem náskok pouhých čtyř bodů.

SESTŘIH: 50. kolo extraligy, Vítkovice - Sparta 1:5
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud