Květoslav Šimek
5. března 2015 • 04:57

VIDEO: Prásk! Premiérový gól Klokovi totálně zamlžil Cetkovský

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Devatenáctiletý obránce Lukáš Klok z Vítkovic si hned v premiérovém utkání ČP play off Tipsport extraligy připsal gól. Ve 25. minutě zvyšoval po precizní akci Jiřího Burgra a Tomáše Svobody proti Pardubicím na 4:2. Děkovně smekal helmu. Jenže konečný triumf 8:2, i příjemnou vzpomínku svou premiérovou trefu v play off, Klokovi nakonec totálně zamlžil a z hlavy „vymazal“ pardubický útočník Jiří Cetkovský.



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 3. • 17:00
HC Vítkovice Steel
HC Vítkovice Steel
8:2
ONLINE
4. března
17:00
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
Góly

Domácí: 17:26. Svačina, 21:41. Svoboda, 22:32. Szturc, 24:30. Klok, 30:06. Pastor, 31:40. Svoboda, 41:01. Huna, 49:20. Szturc

Hosté: 09:34. Marcinko, 11:14. Starý

Sestavy

Domácí: Dolejš (Šindelář) – Kovář, Stehlík, Zíb, Kudělka, Čerešňák, Klok, Štencel, Pastor – Szturc, Hlinka, Olesz – Huna, Roman, Svačina – Svoboda, Burger, Neměc – Vandas, Húževka, Kucsera.

Hosté: Kristan (23. Vejmelka) – Gregorc, Čáslava, Benák, Havlík, Kolafa, Korím, Ščotka – Sýkora, Venkrbec, Zohorna – Radil, Nahodil, Starý – Tybor, Marcinko, Gašparovič – Poulíček, Moučka, Cetkovský – Špaček.

Rozhodčí

Pešina, Šindler – Jelínek, Pešek

Stadion

ZŠ Sareza, Ostrava - Poruba

Dvoumetrový chasník Cetkovský, který se nedávno sám těžce zvedal po ostrém hitu Ryana Hollwega, dohrál Kloka ve 42. minutě za vítkovickou bránou. Ostře, ovšem čistě. Nevyskočil, podle všeho ani nevytrčil loket. Rozhodčí nevylučovali.

MOMENT: Lukáš Klok byl sražen k zemi Jiřím Cetkovským
Video se připravuje ...

Klok nebyl po odehrání puku na takový náraz připravený. Po Cetkovského hitu praštil hlavou o tvrzené sklo a nepříjemně spadl i na led. Sice se hned zvedal na nohy, ale mnoho nevěděl o světě. „Viděl jsem jej, jak přijíždí ke střídačce a vůbec neví, kde zrovna stojí,“ líčí nepříjemný moment Klokův spoluhráč Tomáš Svoboda. „Nechci dělat diagnózy, nejsem doktor…“

Větu Svoboda nedokončil. Ani nemusel. Evidentně otřeseného Kloka museli do šaten odvést s výraznou podporou. Asistent trenéra Jakub Petr nechtěl aktuální stav mladého beka po zápase rozebírat. „Víme, jak to s ním vypadá, ale v play off se zdravotní stav hráčů nekomentuje,“ řekl Petr stručně.

SESTŘIH: Předkolo Play Off: Vítkovice - Pardubice 8:2
Video se připravuje ...

MOMENT: Vítkovický uragán ve druhé třetině
Video se připravuje ...

Svačina se radoval z výhry nad Pardubicemi
Svačina se radoval z výhry nad Pardubicemi

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud