Tomáš Vrábel
30. října 2015 • 22:09

Jarůšek mstil hit na Výborného: Trénuju box, takže jsem něco použil

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se nedělá! Takový vzkaz dostal chomutovský obránce Adam Jánošík v Mladé Boleslavi. V polovině duelu čistým hitem srazil domácího kapitána Davida Výborného, vzápětí ale musel čelit nájezdu Richarda Jarůška. Oba borci shodili rukavice a vše si vyjasnili pěstmi. Jánošík musel skousnout porážku v bitce i utkání (1:2).



Z V R P Skóre B

„David je tam od toho, aby tvořil hru, a když na něj vidím zákrok, který se mi nelíbí, tak ho jdu potrestat. Už se mi to stalo předtím s Liberce, teď jsem do toho šel automaticky podruhé. Nakonec to byla férová bitka, v létě trénuji box, takže z toho jsem něco použil,“ varoval Jarůšek ostatní soupeře.

Jánošík pro něj byl známou postavou. „Už když hrál za Benátky, tak tady vyzíval snad celý mančaft a hrál si na bitkaře, takže jsem počítal, že zahodí rukavice, ale všechna čest. Bylo to férové, po bitce jsme se i poplácali,“ popsal Jarůšek.

MOMENT: Po tvrdém zákroku na Davida Výborného se strhla bitka mezi Jarůškem a Jánošíkem
Video se připravuje ...

Sympatické bylo, že mu Výborný přijel na trestnou lavici poděkovat. „To mě od něj potěšilo. David je takový hráč, že se nic takového nesmí stát. Jsem tam i od toho, abych se za něj postavil a nic takového nedovolil,“ popsal urostlý mladoboleslavský útočník.

Vyhraná bitka podle něj měla i pozitivní efekt na ostatní spoluhráče. „Snažil jsem se, aby to povzbudilo i tým, myslím, že se to i podařilo, poté jsme si vytvořili další tlak.“

SESTŘIH: 15. kolo extraligy, BK Mladá Boleslav - Piráti Chomutov 2:1
Video se připravuje ...

Miroslav Preisinger (vlevo) z Plzně a Lukáš Nahodil z Pardubic.
Miroslav Preisinger (vlevo) z Plzně a Lukáš Nahodil z Pardubic.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud