2. ledna 2016 • 13:30

Šílenství před Open Air. Na trénink přišly dva tisíce fanoušků

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zhruba dva tisíce diváků se přišlo dnes dopoledne podívat na otevřený trénink hokejistů Komety Brno v aréně za Lužánkami před nedělním duelem s Plzní pod širým nebem. V průběhu padesátiminutové přípravy diváci při vydařených akcích hráčům několikrát aplaudovali. Nedělní zápas začíná ve 13:00 a v předprodeji je ještě k dispozici zhruba čtyři tisíce vstupenek.



Do sestavy Komety se už vrátí po doléčení zranění útočník Petr Ton, který dnes nastoupil v modrém dresu v první útočné řadě společně s Janem Hruškou a Davidem Ostřížkem. Zhruba v polovině tréninku Ton po střetu s protihráčem po úderu hokejkou utrpěl tržnou ránu pod levým okem. Na chvíli zmizel v šatně, kde mu zastavil krvácení klubový lékař Zdeněk Ziegelbauer.

Petr Ton utrpěl nepříjemné zraněníFoto Barbora Reichová (Sport)
"Takové úrazy jsou při hokeji běžné. Po tréninku mi lékař ránu zašil jedním stehem. Můj start v nedělním duelu tento úraz neohrozí," řekl po tréninku novinářům Ton, který pochválil i kvalitu ledu. "Byli jsme příjemně překvapeni. Je výborný," dodal Ton.

Hokejisté Škody Plzeň si vyzkouší podmínky v aréně za Lužánkami dnes večer od 18:00 při hodinovém tréninku. Vedle nedělního utkání s Plzní čeká hokejisty Brna pod otevřeným nebem ještě v pátek od 18:20 extraligový duel se Spartou.

"O tento zápas je mezi fanoušky mnohem větší zájem. V předprodeji zůstalo už pouze několik stovek vstupenek," uvedl tiskový mluvčí hokejistů Komety Brno Michal Chylík. Kapacita hlediště v aréně za Lužánkami je 21.500 diváků.

Petr Ton utrpěl nepříjemné zranění
Petr Ton utrpěl nepříjemné zranění

Přípravy na zápas pod širým nebem se v Brně blíží do finiše
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud