25. ledna 2016 • 19:45

Buchtele, Přibyl a Mikuš podepsali nové smlouvy se Spartou

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení hokejistů Sparty podepsalo nové smlouvy s další trojící hráčů z aktuálního kádru. Nový dvouletý kontrakt uzavřel obránce Juraj Mikuš, o další rok prodloužili spolupráci s Pražany útočníci Jan Buchtele a Daniel Přibyl. Oba reprezentanti však mohou za stanovených podmínek odejít do zahraničí.



"U obou těchto hráčů čelíme finanční realitě trhu. A je to v podstatě obdobná situace jako u Marka Ďalogy. Platí, že v rámci české extraligy budou působit pouze ve Spartě. V případě splnění finančních podmínek zahraničním klubem však mohou odejít," uvedl sportovní manažer Patrik Martinec na klubovém webu.

Třiadvacetiletý Přibyl s o dva roky starším Buchtelem patří mezi nejproduktivnější hráče Sparty. Přibyl má v sezoně na kontě 32 kanadských bodů, Buchtele nasbíral ve třech čtvrtinách základní části extraligy o bod méně.

Mezi stabilní hráče kádru patří i obránce Mikuš, jenž podepsal klasickou dvouletou smlouvu. Návrh čtyřletého kontraktu dostal i útočník Miroslav Forman. "Splnili jsme všechny hráčovy požadavky a doufáme, že smlouvu v nejbližší době podepíše," řekl Martinec.

V minulých týdnech prodloužili angažmá ve Spartě i obránci Michal Barinka, Marek Hrbas, Michal Čajkovský, Jan Piskáček a útočníci Lukáš Cingel s Martinem Procházkou.

SESTŘIH: 39. kolo extraligy, BK Mladá Boleslav - HC Sparta Praha 0:2
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 21. kolo extraligy, HC Sparta Praha - HC Kometa Brno 9:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud