1. března 2016 • 21:50

K bitce se schylovalo dlouho. Domluvili jsme se, přiznal Chrpa

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestože vrcholí základní část a Sparta už o nic prakticky nehrála, emoce v utkání s Chomutovem nechyběly. V závěru utkání došlo i na bitku mezi domácím Jakubem Chrpou a Janem Švrčkem. Ten nakonec mohl slavit vítězství 3:1 a Piráti přišli o šanci na postup do elitní šestky.



„Celá třetina byla vyhrocená a už k tomu muselo dojít. Při přerušení před vhazováním jsme se na rvačce domluvili,“ přiznal chomutovský Chrpa.

Vybral si těžkého soupeře – Švrčka. Během rvačky byl spíš v defenzivě, ale ustál ji. „Sranda to nebyla, byl to tvrdý souboj,“ přiznal. Zranění se však před rozhodující fází sezony nebál. „Na to člověk ani nepomyslí.“

Chrpa chtěl bitkou i vyburcovat spoluhráče. Do konce třetí třetiny zbývalo pět minut a Piráti prohrávali o dva góly. „Bitka už přišla asi pozdě,“ litoval.

22letý útočník si tak v minulém utkání proti hradeckému Mountfieldu připsal premiérový gól, nyní i bitku. Navíc poprvé nastoupil proti Spartě, která s Libercem v extralize dominuje.

„Byl to hodně náročný zápas, hlavně ve třetí třetině nás dokázali zavřít. Dvě třetiny jsme s nimi hráli dobrý hokej, jen škoda, že jsme nedali góly,“ uzavřel.

SESTŘIH: 51. kolo extraligy, Piráti Chomutov - HC Sparta Praha 1:3
Video se připravuje ...

Potyčka mezi Miroslavem Formanem ze Sparty Prah a chomutovským Markem Račukem
Potyčka mezi Miroslavem Formanem ze Sparty Prah a chomutovským Markem Račukem

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud