30. března 2016 • 04:30

Spartu opět nepodrželi gólmani. Pöpperle střídal, Taylor třískal holí

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
  • Sparta inkasovala od Plzně v prvním semifinále sedm branek. Podělili se o ně Tomáš Pöpperle a kanadský náhradník Danny TaylorSparta inkasovala od Plzně v prvním semifinále sedm branek. Podělili se o ně Tomáš Pöpperle a kanadský náhradník Danny TaylorFOTO: Koláž iSport.cz

    S hlavou tíže pořádného balvanu usínal po úterní rychtě od Plzně (3:7) v prvním semifinále play off hokejové extraligy kouč Sparty Josef Jandač. První brankář Tomáš Pöpperle mu vydržel v brance jen první periodu, během které třikrát inkasoval. Náhradník Danny Taylor si nevedl lépe a schytal ještě čtyři kusy.

    "Střídáním jsme chtěli dát týmu impulz, Tomáše z gólů v žádném případě neviním, sami jsme je soupeři nabídli," hájil Jandač před novináři svou jedničku. Kdo bude chytat druhý duel neprozradil. Z celkových sedmi branek v síti Pražanů byly čtyři přinejmenším nešťastné. Podívejte se na ně v GALERII.

  • Pöpperle se přeloboval

    Miroslav Indrák, 8. minuta, 0:1

    Hodně nepovedený vstup Sparty do utkání korunoval zákrok Tomáše Pöpperleho z osmé minuty, kdy puk po Indrákově nepříliš nebezpečné ráně zvedl vlastní holí přes své rameno a hosté vedli 1:0. V první třetině, kdy přidali ještě další dvě branky, přestříleli Indiáni Spartu 14:4.

    Sparta - Plzeň: První gól utkání. Indrák z voleje prostřelil Pöpperleho
    Video se připravuje ...

  • Jesličky z kruhu

    Jakub Lev, 33. minuta, 1:4

    Od druhého dějství hájil domácí branku místo Tomáše Pöpperleho Kanaďan Danny Taylor. Po 27 vteřinách využil přesilovou hru ve 33. minutě dalekonosnou ranou z kruhu pro vhazování Jakub Lev. Při jeho gólovém zápisu Taylor čisté svědomí asi neměl, kotouč proskotačil do sítě skrz jeho betony.

    Sparta - Plzeň: Lev prostřelil Taylora mezi betony. 1:4
    Video se připravuje ...

  • V brance puk i Taylor

    Erik Hrňa, 55. minuta, 2:6

    Úspěšnou dorážkou vlastního zakončení rozjásal početnou skupinku plzeňských fandů v O2 Areně v 55. minutě Erik Hrňa. V brance skončil kromě kotouče i dezorientovaný kanadský gólman. Plzeň vedla 6:2 a bylo vymalováno. Hrňa v zápase vstřelil celkem dva góly.

    "Jeden zápas vám tam spadne úplně všechno a druhý zápas můžete tlačit, střílet, mít ještě víc střel a prostě to tam nepadne. Na to určitě nechceme myslet, budeme dál bojovat o další výhru," uvedl Hrňa před středečním pokračováním série.

    Sparta - Plzeň: Šťastný gól. Hrňa přidal šestý gól Plzně
    Video se připravuje ...

  • Viník? Hokejka

    Jaroslav Kracík, 58. minuta, 3:7

    Prásk! Hokejka Dannyho Taylora vzteky narazila do tyče branky. Kanadského brankáře rozmrzelo, že nezachytil přihrávku Dominika Kubalíka zpoza branky a Jaroslav Kracík dal výsledku minutu před koncem definitivní podobu. Sparta ztratila první semifinále 3:7 a ve středu bude mít co napravovat.

    Sparta - Plzeň: Sedmý gól Indiánů. Taylorovi tekly nervy
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud