6. dubna 2016 • 21:39

Johnson chytil Hrbase pod krkem, ten se mu za vyloučení vysmál

Autor: mah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předvedl zbytečnost, která stála Plzeň možný zvrat utkání. Americký útočník Nicholas Johnson v závěru druhého dějství neudržel nervy na uzdě a zbytečným dohráním sparťanského obránce Marka Hrbase oslabil svůj tým. Sparta nabídnutou přesilovkou nepohrdla a navýšila vedení v utkání už na 4:1. V něm nakonec zvítězila jednoznačně 6:1 a v pátek v Plzni bude bojovat o postup do finále hokejové extraligy po osmi letech. Domácí zadák navíc Johnsonův čin nenechal bez povšimnutí a gestikulací rukou se vysmál americkému útočníkovi.



„Psychicky to nezvládl. Něco po mně pak štěkal, ani nevím co. Trochu jsem se mu pak ještě vysmál od cesty. Vůbec jsem se s ním nehádal, to je čistě jeho problém. Celé mi to přišlo spíš vtipné. Navíc nám to pomohlo k vítězství. Početní výhodu jsme dokázali potrestat, “ komentoval svoji reakci sparťanský bek.

Ten si zároveň pochvaloval, že Sparta se na rozdíl od utkání v jeho mateřské Plzni dokázala vyrovnat s tvrdostí soupeře.

VIDEO: Podívejte se na souboj Johnsona s Hrbasem

Sparta - Plzeň: Sparta potrestala zbytečné vyloučení Johnsona
Video se připravuje ...

„Nenechali jsme se tolik mlátit jako v Plzni a naopak jsme na to byli připravený. V tomhle nás trenér před zápasem hodně nabádal, ať neustupujeme ze žádného souboje. To jsme do puntíku splnili. Navíc bylo hodně vidět, že když se jim dokážeme dostat pod kůži, tak ztrácí půdu pod nohama,“ vypíchl po vítězném utkání třiadvacetiletý zadák.

SESTŘIH: Sparta - Plzeň 6:1 (semifinále play off, 5. zápas)
Video se připravuje ...

Sparta - Plzeň: Plzeňského Pulpána zranil spoluhráč Kubka
Video se připravuje ...

Sparta - Plzeň: Piskáček narazil Kratěnu na hrazení
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud