23. dubna 2016 • 04:45

Vezme Liberec Soukalovou do Prahy? Vyhráváme i bez ní, namítl kouč Pešán

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Zlatý“ Světový pohár vynesl Gabrielu Soukalovou mezi hýčkanou národní chloubu. V pátek navečer obletovaná biatlonistka ozářila liberecký led svojí přítomností a vhozením slavnostního buly. Úspěšná sportovkyně přinesla Tygrům štěstí. A nejen tím, že v zákulisí nezapomněla puk. Byla u toho, když domácí skolili Spartu 4:3.



Gabriela Soukalová sledovala úspěšné tažení v zápase č. 5, které Liberci přineslo nedělní mečbol. Takže logicky padla i otázka, zda si vítězný klub nevezme Soukalovou s sebou do pražské O2 Areny. „V sezoně jsme vyhráli dost zápasů i bez Gábiny Soukalové, takže to necháme na majiteli. Tohle není můj byznys,“ pousmál se kouč Filip Pešán s odkazem na Petra Syrovátka. Vlastník Bílých Tygrů biatlonistku na zápas pozval a provázel ji na ledě.

Liberec - Sparta: Gabriela Soukalová vhodila čestné buly
Video se připravuje ...

Takže stav 3:2 ve finálové sérii pro Liberec platí, jediná výhra dělí Tygry od premiérového zisku titulu. Co to s nimi dělá? „Nikdo moc nepočítá, kolik schází do konce. Hrajeme oba týmy na krev každý zápas, jedeme zkrátka do Prahy vyhrát. Pokud ho vyhrajeme, super, pokud ne, budeme mít k dispozici další zápas,“ reagoval Filip Pešán.

Životní šance si je vědom, ale myšlenky na titul liberecký kouč odhání. „Trochu výhody je možná na naší straně, ale o nějaké matematice hráči moc nepřemýšlí. Jedou nadoraz každé střídání každý zápas a na konci nám buď dají pohár, nebo ne…“

SESTŘIH: Liberec - Sparta 4:3 (5. finále)
Video se připravuje ...

Jandač: Nemáme co ztratit ani kam uhnout
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud