14. října 2016 • 18:00

EXTRAliga: Kometa ve hvězdách, protesty v Pardubicích a výkony Sparty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

S dalším dílem pořadu EXTRAliga přicházíme z Brna, které se usadilo na prvním místě extraligové tabulky. Přivedení hráčů takových jmen jako je Martin Erat, Marek Kvapil nebo Martin Zaťovič byla trefa do černého. Před očima fanoušků Komety navíc roste i teprve sedmnáctiletý supertalent Martin Nečas.



"Je to skvělé hrát vedle takových hráčů, snažím se od nich učit," hlasí brněnský klenot. V zápase s Libercem navíc sám Erat pomstil hraniční zákrok Petra Jelínka na jeho osobu. "Martin si to zasloužil," tvrdí nejproduktivnější hráč nejvyšší české hokejové soutěže.

Fanouškům v Pardubicích dochází trpělivost a na protest proti generálnímu manažerovi a trenérovi Pavlu Rohlíkovi naházeli na led rohlíky.

Sparta smetla Mladou Boleslav a nadělila jí devítigólový příděl. Na Litvínov ale už nestačila a odvezla si prohru 1:5. Postup přes Kärpät Oulu jí v Lize mistrů vystřelil Miroslav Forman. "Měli jsme víc šancí než soupeř, byla otázka času, kdy nám tam něco padne," prohlásil po utkání sparťanský útočník.

EXTRAliga: Kometa na špici tabulky, protesty v Pardubicích a výkony Sparty
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud