7. srpna 2017 • 09:06

Čerstvá posila! Hradec přivedl místo maroda Rybára do brány Sedláčka

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhráli domácí Mountfield Cup, všechno v Hradci běží podle plánu. I když... Jeden mínus tahle silná armáda přeci jen má. Chybí brankář číslo jedna. Patrik Rybár je na marodce a jen tak fit nebude. Klub tak podepsal krátkodobou smlouvu se zlínským odchovancem Jakubem Sedláčkem, který poslední čtyři roky chytal za Dinamo Riga KHL. Dohoda platí do konce září.



Mountfield nechtěl riskovat, že by extraligu rozjel jenom s nezkušenou dvojicí Jaroslav Pavelka, Dominik Frodl, která v nejvyšší soutěži dohromady odchytala jenom pět zápasů. Náhradou za zraněného Rybára tak je sedmadvacetiletý Sedláček, o kterého se už od jara zajímala Sparta.

Námluvy nakonec neklaply, po jeho konci v Rize se tak řešilo, co s ním bude dál. Teď už má pro nejbližší budoucnost jasno. „Kuba je velmi kvalitní gólman a po dobu působení u nás by měl suplovat roli Patrika Rybára,“ uvedl v tiskovém prohlášení generální manažer Mountfieldu Aleš Kmoníček.

Příchod brankáře se podle jeho vyjádření upekl docela snadno: „Dohoda byla velmi rychlá, jelikož obě strany měly zájem na prozatím krátkodobé spolupráci. Kuba se připojí k týmu v úterý a bude zapsán i na soupisku pro CHL.“

Pro Sedláčka to bude první extraligové angažmá mimo rodný Zlín.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud