28. ledna 2018 • 21:30

VIDEO: Třinec obral Hradec po nájezdech, Sparta s Kometou padly

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN | Šlágr kola urval lídr. Plzeňští hokejisté přehráli před zaplněnou O2 Arenou Spartu a vyhráli 4:2. Pražany skolil během akce Sparta vzdává hold dvougólový střelec Tomáš Mertl. Chomutovští Piráti doma vyzráli na Kometu 2:1 a uštědřili ji čtvrtou prohru v sezoně. Výhru 2:1 uzmuli zlínští Berani nad Jihlavou. Liberec znovu potvrdil svoji stoupající formu a vyhrál 3:0 v Mladé Boleslavi. Utrápený a poslední Litvínov padl již pojedenácté v řadě, tentokrát rozdílem 2:4 v Olomouci. Zápas s nádechem play off vybojovali třinečtí Oceláři nad Hradcem Králové. Východočechy přelstili 2:1 po samostatných nájezdech.



Řepíkův návrat zhatil Mertl

Sparta stejně jako před týdnem v duelu s Vítkovicemi nastoupila v 'maskáčových' dresech a poprvé s posilou Michalem Řepíkem, který se zařadil do druhého útoku s Petrem Vránou s Janem Buchtelem, který nedávno rovněž vrátil do pražského klubu ze Slovanu Bratislava.

Hned po 23 vteřinách hráli domácí po Kantnerově faulu přesilovku, ale hosté odolali. Za Západočechy měl největší šanci v šesté minutě kapitán Kratěna, jeho ránu ale Aittokallio kryl. Po náznacích šancí na obou stranách se radovala jako první v 15. minutě Sparta. Michálkovu ránu od modré čáry před Svobodou tečoval úspěšně Pech.

Ještě v závěru první třetiny při Formanově trestu propadla Aittokalliovi puk po Moravčíkově nahození, ale sparťané jej stihl dostat z brankoviště. Plzeň zase po trestech Moravčíka a Jakuba Kindla na startu druhého dějství odolala 82 vteřin v oslabení tří proti pěti.

Sparta - Plzeň: Pech tečoval kotouč do brány a ve slavnostním zápase otevřel skóre, 1:0
Video se připravuje ...

Potom zahrozili sparťané Kudrna a Hlinka. Po nedovolených zákrocích Mikuše a Vrány se naskytla Plzni na 34 vteřin výhoda pěti třem, kterou využila. Nejdříve nabil Gulaš mezi kruhy Mertlovi, který nekompromisní ranou vyrovnal. V pokračující klasické výhodě Mertl předložil puk před prázdnou branku Kracíkovi a Plzeň hned po 44 vteřinách vedla.

Ve 33. minutě Sparta odpověděla. Po Formanově průniku po pravém křídle zakončil do odkryté branky Klimek. Plzeň se následně ubránila při Schleissově trestu, kdy měl možnost Buchtele.

Ještě před druhou pauzou mohl z úniku vrátit lídrovi tabulky vedení Indrák, ale Aittokallio včas zasáhl. Přesně po třech minutách třetí třetiny se ale už Indiáni dočkali. Jones přes stínícího Denise Kindla prostřělil Aittokallia z úhlu z pravého kruhu.

V 52. minutě při Kubalíkově vyloučení se dral do šance Řepík, ale upadl po Hollwegově zákroku, který podle sudích Hejduka s Pešinou nebyl nedovolený. V závěru při power play domácích dovršil výsledek do prázdné svou 29. trefou v sezoně Mertl.

Ohlasy trenérů:

Radim Rulík (Sparta): "Bylo to z obou stran bojovné utkání. My jsme si neměli nechat dát dva góly rychle za sebou v oslabení. Tam se vlastně dostala Plzeň rychle zpátky do hry. Měli jsme také využít naši přesilovku pět na tři, kterou jsme sehráli špatně. O zápase pak rozhodl takový náhodný gól. Z naší strany byla velká snaha, ale bohužel situace v nerovnovážném stavu dneska rozhodly."

Ladislav Čihák (Plzeň): "Nezačali jsme dobře. V první třetině byla Sparta aktivnější, taková hladovější a připravenější. Nicméně jsme tu první třetinu přestáli, i když jsme prohrávali. Řekli jsme si v kabině, že spoustu věcí musíme zlepšit - pohyb, osobní souboje i hru pět na pět. Podařilo se nám pak vytvořit si tlak. Využili jsme přesilovku pět na tři i pět na čtyři, to hodně ovlivnilo utkání. Potom jsme sice dostali po chybě na 2:2, přesto byla druhá třetina v našem podání daleko lepší. Třetí třetina byla o tom, kdo dá gól. My jsem byli šťastnější. Chtěli jsme hrát náš hokej a hodně se tlačit do brány. Jsem rád, že nám to vyšlo a vezeme si domů tři body."

Sparta - Plzeň: Mertl stvrdil výhru hostů gólem do prázdné brány, 2:4
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 15:17. Pech, 32:15. Klimek

Hosté: 29:05. Mertl, 29:49. Kracík, 43:00. Jones, 59:18. Mertl

Sestavy

Domácí: Aittokallio – Ďaloga, Z. Michálek, Mikuš, Kalina, T. Pavelka, Švrček – Forman, Pech (A), Klimek – Řepík, P. Vrána (C), Buchtele – Kudrna, Černoch, Kumstát (A) – Uher, J. Hlinka, Rousek.

Hosté: M. Svoboda – Moravčík, J. Kindl, Jones, Čerešňák, L. Kaňák, D. Sklenička – Gulaš (C), Mertl (A), Kantner – Pour, Kratěna, Schleiss – T. Kubalík, Kracík, Indrák – Hollweg, Kodýtek, D. Kindl – Rubner.

Rozhodčí

Hejduk, Pešina – Klouček, Pešek

Stadion

O2 arena, Praha


Kometa na Piráty neumí

Chomutovští vstoupili do duelu se čtvrtým celkem tabulky bez ostychu a vytvořili si hned v úvodu dvě gólové šance. Nejprve Koblasa z pravého kruhu trefil jenom Čiliaka, následně neuspěl Lauko, jenž se neprosadil ani z dorážky.

V polovině první třetiny hráli Piráti téměř dvě minuty ve čtyřech proti třem, slibnou přesilovku ale nevyžili. Největší šanci spálil osamocený Smejkal. V závěru úvodní dvacetiminutovky mělo Brno více ze hry, Haščák však trefil jen brankovou konstrukci.

Chomutov - Kometa Brno: Smejkal po spolupráci se Sklenářem poslal domácí do vedení, 1:0
Video se připravuje ...

Hned na začátku druhé třetiny se domácí dostali do vedení. V čase 20:40 Sklenář předložil puk Smejkalovi, který nezaváhal. Po nevyužité početní výhodě domácích zaúřadoval Vondrka, který na vlastní modré čáře získal puk, rozjel se do útoku a a samostatnou akci zakončil přesně provedenou kličkou do forhendu.

Kometa mohla snížit při vyloučení Slováka a Skokana, brankář Lukeš ale odolával. Pět sekund po návratu slovenského útočníka na led se ale hosté prosadili. Haščák přihrál zpoza branky Vincourovi, který snížil na 1:2.

V úvodu třetí části svěřenci kouče Zábranského ubránili oslabení a vytvořili si tlak, Lukeš však chytal spolehlivě. Ve 47. minutě mohl zvýšit Sklenář, ale puk před brankou netrefil. Domácí se následně zaměřili na obranu a těsné vedení udrželi i při přesilové hře hostů zvýrazněné odvoláním brankáře.

Ohlasy trenérů:

Vladimír Růžička (Chomutov): "Utkání pro nás bylo po dvou porážkách hodně důležité a také vyrovnané. Měli jsme výborný vstup do druhé třetiny, dali jsem dva góly, pak jeden inkasovali. Jsem hrozně rád za tři body proti Brnu, protože utkání už musíme hrát jako play off, které pro nás zkrátka začalo. Hráčům bych chtěl poděkovat a podotknout, že rozhodl také fantastický výkon Štěpána (Lukeše) v bráně."

Jiří Horáček (Kometa): "Z naší strany to bylo odpracované utkání. Bohužel nás dva góly na začátku druhé třetiny stály body. Už je pokročilá fáze sezóny, takže všichni vědí, o co se hraje. Chomutov podle toho hrál, bojoval a odehrál velmi dobrý zápas. Můžeme domácím jenom pogratulovat."

Chomutov - Kometa Brno: Vondrka to trefil krásně a navýšil vedení Pirátů na 2:0
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 20:40. Smejkal, 25:32. Vondrka

Hosté: 38:01. Vincour

Sestavy

Domácí: Š. Lukeš (Pavlát) – Valach, Grman, Flemming, Dietz, Slovák, Knot, Tomáš Dvořák – Vondrka, Smejkal, Sklenář – Skokan, Chlouba, Koblasa – Lauko, Huml, Poletín – J. Havel, Šťovíček, A. Dlouhý.

Hosté: Čiliak (Dostál) – O. Němec, J. Krejčík, Štencel, L. Vágner, Bartejs, Malec, D. Mikyska – M. Erat, Hruška, Zaťovič – Haščák, V. Němec, Vincour – H. Zohorna, Nahodil, Mallet – Vondráček, L. Čermák, Dočekal.

Rozhodčí

Hodek, Pražák – Gerát, Hynek

Stadion

ZS Chomutov

Návštěva

4562 diváků


Jihlavu srazil střelec Okál

Pro Duklu začal zápas výborně. Po útočném faulu Bukartse hráli hosté přesilovku, kterou po střele Skořepy využil pohotově dorážející Straka.

Následně si ale šance vytvářeli i domácí. Nejdříve Fryšara před prázdnou brankou nedokázal trefit poskakující kotouč, poté hráli první přesilovou hru i oni. Málem však sami inkasovali. Straka ale Kašíka podruhé nepřekonal.

I díky tomu mohl Zlín vyrovnat. Ještě při Dostálkově vyloučení se prosadil Okál, jehož přihrávku si do vlastní branky srazil Seman. Dnes velmi aktivní Straka mohl Dukle ještě v první třetině vrátit vedení, Kašík však jeho střelu směřující za brankovou čáru na poslední chvíli zachytil.

Zlín - Jihlava: Zase Okál! V zápase se trefil podruhé a poslal domácí do vedení, 2:1
Video se připravuje ...

Ve druhé třetině moc šancí k vidění nebylo. Jihlava hrozila zejména v přesilových hrách, recept na Kašíka se hostům však nedařilo najít. Ve 46. minutě byl blízko gólu Hubáče, trefil však jen horní tyč.

A Duklu to mrzelo o to více, že následně byl vyloučen Žálčík a Zlín se v početní výhodě prosadil. Po přesné kombinaci překonal Kořenáře Okál a rozhodl utkání. Jihlav se snažila vyrovnat, ale druhý gól nepřidala. Naopak Okál byl při power play blízko hattricku.

Ohlasy trenérů:

Martin Hamrlík (Zlín): "Šlo o hodně. Podle mě Jihlava poté, co šla do vedení, byla nebezpečnější. Bylo vidět, že jsme nervózní. Naštěstí jsme ale relativně brzy vyrovnali. Poté to bylo o druhém gólu. Soupeř moc přesilovek nevyužil, my pak jednu ano. Byli jsme šťastnější."

Petr Vlk (Jihlava): "Jsme zklamaní dnešním výsledkem, věřili jsme v body. Byl to vyrovnaný zápas, rozhodl zbytečný faul před druhou brankou, který byl v útočném pásmu v rohu. Soupeř rozhodl v přesilovkách, kde byl úspěšnější."

Góly

Domácí: 9:43. Okál, 48:59. Okál

Hosté: 1:24. Straka

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Valenta, Nosek, Řezníček, Žižka, Matějíček – Šťastný, Okál, Roberts Bukarts – O. Veselý, Fořt, Honejsek – Kubiš, Fryšara, J. Ondráček – Klhůfek, Popelka, Šlahař.

Hosté: Kořenář (Volden) – Kajínek, Suchánek, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Stříteský, Půža – Čachotský, Zeman, Dostálek – Straka, Skořepa, F. Seman – Žálčík, M. Hlinka, Anděl – Diviš, R. Hubáček, Hamill.

Rozhodčí

Stadion


Liberec vyhrál popáté v řadě

Jako první zahrozil už v první minutě liberecký Jelínek, ale Maxwell dokázal úvodní šanci zápasu pokrýt. V té druhé už ale kapituloval, když mu mezi betony propadla střela Bakoše.

Pro domácí bylo ještě hůře v sedmé minutě, když po závaru před brankovištěm našel volný puk Derner a zvýšil už na 2:0. Na druhé straně zahrozil nebezpečně Pabiška, ale Will našel puk ve své výstroji.

Udeřilo tak opět na druhé straně. Domácí nechali znovu ve své třetině volný puk a Jelínek jej mohl uklidit do horního rohu Maxwellovy branky, který poté přepustil své místo Janu Růžičkovi.

Mladá Boleslav - Liberec: Jelínek přidal třetí gól hostů a vyhnal Maxwella z brány, 0:3
Video se připravuje ...

Tygři zahájili tlakem i druhou třetinu, k čemuž jim dopomohlo vyloučení domácího kapitána Hanzlíka, ale Středočeši tentokrát s vypětím všech sil oslabení ubránili. Navíc v jeho závěru mohl jet sám na Willa Pabiška, ale už neměl dost síly a byl dobruslený obránci Liberce.

Bruslaři si vypracovali další šanci opět v početní nevýhodě, tentokrát ale střelu Dlapy v přečíslení tří proti dvěma srazil jeden z obránců Liberce.

Do třetí třetiny nastoupili domácí s viditelnou touhou s výsledkem ještě pohnout, ale organizovaně dobře bránící Liberec je do žádných vážnějších šancí nepouštěl. Liberecké odhodlání dokumentoval skok veterána Šmída proti střele Valského, po které si odnesl liberecký bek bolestivé razítko na zadní straně stehna. Hosté následně zápas dovedli v poklidu do vítězného konce, i když se Mladá Boleslav snažila s výsledkem něco udělat.

Ohlasy trenérů:

Boris Žabka (Mladá Boleslav): "Nejdřív se musím omluvit fanouškům za náš výkon v první třetině. Ten ale bohužel rozhodl celý zápas. Proti tak dobrému celku, jakým je Liberec, se pak utkání těžko otáčí. Navíc když neproměníme žádnou šanci. Dneska jsme se prostě neměli od čeho odrazit."

Filip Pešán (Liberec): "Odehráli jsme organizovaný bojovný zápas podpořený vynikajícím výkonem brankáře Willa. Domácím jsme nedali žádnou šanci, vyhrávali jsme všechny souboje po celém hřišti."

Góly

Domácí:

Hosté: 03:05. Bakoš, 06:45. Derner, 12:42. P. Jelínek

Sestavy

Domácí: Maxwell (J. Růžička) – Hanzlík (C), Hrdinka, Němeček, Eminger, Kotvan, Dlapa, J. Říha – Klepiš (A), Žejdl, Valský – Pabiška, P. Musil, Flynn – Pacovský, P. Holík, Lenc (A) – P. Kousal, Urban, L. Volf.

Hosté: Will (Janus) – Ševc (C), Pyrochta, Derner, Jánošík, Šmíd (A), Kolmann – L. Krenželok, P. Jelínek (A), Bakoš – M. Kvapil, Bližňák, Ordoš – Jašek, Redenbach, Lakatoš – J. Vlach, D. Špaček, J. Stránský.

Rozhodčí

R. Svoboda, Šír – Lhotský, J. Svoboda

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

4 088 diváků


Hanáci jsou zpět v elitní šestce

V brance domácích tentokráte nastoupil Falter, jednička Konrád nebyla ani na střídačce. Nehrál ani útočník Irgl.

Hanáci měli hned v prvním střídání dobrou šanci, Eberle našel před brankou Knotka, ale ten v tísni nedokázal dostat puk nad Kantorův beton. V přesilové hře pak v podobné situaci neprostřelil brankáře Litvínova Laš. Olomouc ale nakonec přesilovku přece jen využila, pohotovou střelou se prosadil Skladaný.

V dalším střídání nebezpečně zakončoval Herman, Kantorovi puk vypadl, ale nepřešel brankovou čáru. Litvínov poprvé ohrozil Faltra až v 10. minutě, Lukešovu střelu olomoucká dvojka chytila.

Olomouc - Litvínov: Herman bekhendovou kličkou překonal Kantora, 4:2
Video se připravuje ...

Na druhé straně chybovala obrana Vervy, ale Eberle zahodil tutovku a možnost navýšení vedení pro domácí. Kantor držel Vervu, chytil parádním semaforem i dělovky Holce a Jaroměřského. V závěru třetiny i Strapáčovu teč. O obrazu hry svědčí i poměr střel 22:3 ve prospěch domácích.

Ve 24. minutě však Litvínov ze čtvrté střely v zápase vyrovnal. Faltera překonal Baránek. Nerozhodný stav však vydržel jen necelé čtyři minuty. Knotek nechal puk v tandemu Lašovi, které se trefil přesně do horního rohu branky. Po šanci Hermana byl vyloučen Baránek a Olomouc se podruhé prosadila v početní výhodě. Houdkovu střelu dorazil Burian.

Ve 44. minutě tlačila první formace Hanáků volný kotouč do branky, ale litvínovská tvrz odolala. Další obrovskou příležitost zahodil Strapáč, když z ideální střelecké pozice trefil Kantora. Hanáci posléze pohrdla přesilovkou a Litvínov ve 49. minutě snížil na 2:3, když se zblízka trefil Marek Růžička. V 57. minutě byl blízko vyrovnání Trávníček, trefil však jen tyč. Drama nakonec odmítl Herman, který gólově zakončil individuální akci.

Ohlasy trenérů:

Jan Tomajko (Olomouc): "Po třech prohrách jsme začali dobře, stříleli jsme, chodili jsme před bránu, ale byli jsme málo produktivní. Vedli jsme 3:1, ale ve třetí části nás naše přesilovka dostala zase dolů. Přestali jsme hrát, začali jsme být nervózní. Měli jsme v závěru i štěstí, Litvínov trefil břevno, ale šli jsme mu dnes výkonem naproti. Padesát minut jsme hráli dobře. Věřím, že se naše produktivita zlepší. Branislav Konrád je nemocný, Martin Falter to zvládl výborně, když za stavu 3:2 měl dva velmi dobré zákroky."

Jiří Šlégr (Litvínov): "Zápas jsme začali ustrašeně, zataženě, pak jsme soupeři nabídli šanci v přesilovce, když jsme jim nahráli na gól. Dokázali jsme srovnat, ale zase jsme v oslabení inkasovali a pak ještě z protiútoku, po naší chybě. Snažili jsme se to zkorigovat, za stavu 2:3 jsme tlačili, ale po další chybě, kdy jsme opět místo nahození nastřelili soupeře, jsme dostali rozhodující gól."

Góly

Domácí: 04:47. Skladaný, 27:34. Laš, 29:33. Burian, 58:01. Herman

Hosté: 23:55. Baránek, 48:52. Marek Růžička

Sestavy

Domácí: Falter (Matoušek) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Ondrušek, Jaroměřský, Houdek, L. Galvas, Staněk – Burian, J. Knotek (A), Laš – Strapáč, Eberle, Herman – Holec, Jergl, Mráz – Ostřížek, Skladaný, Podlaha.

Hosté: Kantor (Soukup) – L. Doudera, Čutta, Šesták, Gula, Kubát, Baránek, Iberer – Gerhát, V. Hübl, F. Lukeš – Kůs, J. Mikúš, Marek Růžička – Trávníček, Válek, Jurčík – M. Hanzl, M. Havelka, Matoušek.

Rozhodčí

Stadion

Zimní stadion Olomouc


Obrat dovršil Petružálek

Oba týmy odehrály úvodní třetinu ve svižném tempu, ale přes pozorné obrany soupeře se jen stěží prosazovaly. V největší šanci se ocitli hosté. Nahození Pavlíka z levé strany Hrubec neudržel, ale Cienciala na poslední chvíli odpálil puk do bezpečí před dotírajícím Kukumbergem.

Stejný hráč se ještě v závěru natlačil před gólmana Ocelářů, ale opět neuspěl. V dresu domácích byl nejagilnějším Dravecký, oba jeho pokusy Rybár zneškodnil.

Na začátku prostřední části domácí zahodili dvě po sobě jdoucí přesilové hry, ve kterých se i kvůli spoustě nepřesností nebyli schopní dostat do souvislejšího tlaku. Průběh zápasu stále více připomínal první vzájemný duel v Třinci, ve kterém Hradec Králové vyhrál 3:0 a skóre otevřel ve 34. minutě. Tentokrát to hosté stihli o něco dříve, když střela obránce Graňáka zapadla k tyči.

Třinec - Mountfield HK: Tři body zůstávají na domácí půdě, v samostatných nájezdech zvítězili Oceláři
Video se připravuje ...

Třineckým početní hry nevycházely, navíc v nich mohli inkasovat podruhé. Růžička chtěl zastavit u mantinelu vyhozený puk, který se ale odrazil do středu hřiště. Neblíže to ke kotouči měl Cingel, ale sólový únik pořádně nezakončil. Hradec se k první přesilovce v utkání dostal až ve 44. minutě a byl nebezpečný. Köhlerovu teč na poslední chvíli ale ukryl Hrubec před brankovou čárou v lapačce. A ani Pavlík s Vopelkou puk do branky nedotlačili.

Třinec trestal. Tlak Vlachovy řady ještě gólem neskončil, ale vzápětí se po nahození Petružálka dostal puk v předbrankovém prostoru ke Chmielewskému a polský útočník se nemýlil. Oba týmy si vytvářely v prodloužení závary i šance, ale vyrovnaný zápas nakonec rozsekly nájezdy. I ten měl dramatický průběh. Oceláři vedli po druhé sérii 2:0, když se prosadili Polanský a Růžička. Hosté ale v situaci, kdy museli dát, aby zápas pokračoval, vyrovnali. Hrubce překonali Červený a Džerinš. Vzápětí ale rozjásal domácí fandy Petružálek střelou mezi betony.

Ohlasy trenérů:

Václav Varaďa (Třinec): "Soupeř nám to hodně ztížil ve svém obranném pásmu a příležitostí ke skórování jsme moc neměli. Hradec měl navíc gólovější šance a Šimon Hrubec nás v důležitých okamžicích podržel. Jsme rádi za gól, kterým jsme utkání poslali do prodloužení a kterým jsme si zajistili bod. Remíza byla spravedlivá. Těší mě, že jsme v nájezdech zvítězili. Obrat je pro náš tým vzpruhou do dalších bojů, protože jsme narazili na velmi silného soupeře."

Pavel Hynek (Mountfield HK): "Soustředili jsme se hodně na první třetinu, protože jsme věděli, že ji domácí minule výborně sehráli ve Vítkovicích. Nechtěli jsme si v ní nechat zápas utéct. Jakmile jsme šli do vedení, podpořilo to naši defenzivní taktiku. Celkem se nám obranná hra dařila, ale bohužel jsme se ve druhé třetině nevyvarovali zbytečných vyloučení. To nás stálo síly, domácí se dostávali na koně. I když jsme živili naději na tři body, tak remíza je vzhledem k vývoji zasloužená. Na obou stranách dominovali gólmani, podali excelentní výkony. Přestože ale nepadlo moc gólů, tak si myslím, že to bylo zajímavé utkání."

Góly

Domácí: 48:10. Chmielewski, . Petružálek

Hosté: 32:04. Graňák

Sestavy

Domácí: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), M. Doudera, Linhart, Roth, Jank, D. Musil – Chmielewski, Rákos, Petružálek – Dravecký, R. Vlach, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.

Hosté: Rybár (J. Pavelka) – Cibulskis, Čáp, Graňák, F. Pavlík, Gregorc, Pláněk, Zámorský – Cingel, Džerinš, Jaroslav Bednář (C) – Červený (A), Dragoun, Köhler (A) – R. Pavlík, Kukumberg, Vopelka – Šimánek, Berger, Zigo.

Rozhodčí

Mrkva, Bulanov (RUS) – Ondráček, Špůr

Stadion

WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků)


Z V VP PP P Skóre B
1. Plzeň 52 28 7 9 8 172:123 107
2. Mountfield 52 26 7 7 12 146:101 99
3. Třinec 52 24 6 8 14 143:122 92
4. Vítkovice 52 26 4 6 16 157:119 92
5. Brno 52 23 6 9 14 148:121 90
6. Pardubice 52 20 5 6 21 128:139 76
7. Liberec 52 18 9 4 21 132:138 76
8. Olomouc 52 16 10 7 19 129:136 75
9. Zlín 52 18 8 4 22 121:140 74
10. Sparta 52 18 5 7 22 140:150 71
11. Chomutov 52 13 10 9 20 132:155 68
12. Ml. Boleslav 52 15 6 8 23 118:139 65
13. Jihlava 52 12 7 7 26 106:139 57
14. Litvínov 52 10 7 6 29 118:168 50

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud