11. března 2018 • 20:37

Nic podobného jsem nezažil, komentoval Knot prohru po 61 střelách

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Chomutova sice přestříleli ve 3. kole skupiny o umístění v extralize Mladou Boleslavi 61:15, přesto prohráli 2:5. Výsledku mohli litovat o to více, že při porážce Jihlavy v Litvínově 0:2 jim mohl jakýkoliv bodový zisk stačit k jistotě záchrany v nejvyšší soutěži.



"Nic podobného jsem nezažil, ale je nutno říci, co to bylo za střely. Drtivá většina neměla absolutně gólové parametry. Některé střely se nám odrazily, ale nebyli jsem schopní je dorazit. Oni měli patnáct střel a dali pět gólů, to se potom lépe hraje," řekl chomutovský obránce Ronald Knot, který byl s osmi pokusy nejpilnějším střelcem zápasu.

Piráti zatlačili soupeře už od úvodních minut, což mělo vygradovat v početní výhodě. Nestalo se tak, protože v oslabení ujel Lukáš Pabiška a poslal hosty v páté minutě do vedení.

Chomutov - Mladá Boleslav: Knot prudkou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě, 2:4
Video se připravuje ...

"Chtěli jsme po nich jít hned od začátku a dát góly. Pak máme první přesilovku a inkasujeme. To je špatně. Nesmí se to stávat, hlavně v takových zápasech, kdy hrajeme o všechno. Potom jsme dostali další branky. Když už člověk prohrává 0:3, těžko se zápasy otáčí," přiznal Knot.

Chomutovu se sice podařilo na konci první třetiny snížit, ale následující tlak během druhé části nevyužil a naopak inkasoval na 1:4. "Bylo fajn, že jsme na konci první třetiny dali na 1:3, ve druhé třetině jsme měli snad třicet střel, nepustili jsme je z pásma a hráli jsme u nich. Nevím, jestli to byl tlak nebo platonický tlak, ale potom nám minutu před koncem ujedou a dají gól. To je na hlavu hrozně těžké, aby se s tím srovnala," dodal Knot.

Chomutov - Mladá Boleslav: Pabiška v křečích na ledě, Flemming za zákrok na něj dohrál
Video se připravuje ...

Chomutov - Mladá Boleslav: Druhý gól ve vlastním oslabení! Klepiš střelou z voleje nedal Dvořákovi šanci, 2:5
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud