23. července 2020 • 17:58

Nakažený hráč v Litvínově! Tým přerušil přípravu a jde do karantény

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Litvínova přerušili kvůli nákaze koronavirem v týmu přípravu na novou extraligovou sezonu. Klub ve čtvrtek oznámil, že na COVID-19 byl pozitivně testován hráč A-mužstva, jež musí z nařízení krajské hygienické stanice celé do karantény.



„Jeden z hráčů A-týmu byl pozitivně testován na COVID-19. Zmíněný hráč byl v uplynulých dnech v kontaktu s osobou, u které se později potvrdila nákaza novým koronavirem, a od zjištění této skutečnosti byl izolován od ostatních spoluhráčů. V této souvislosti byl již od úterý izolován rovněž jeden člen realizačního týmu, který byl se zmíněným hráčem v dlouhodobějším kontaktu,“ uvedli představitelé Litvínova na oficiálním klubovém webu.

„Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje ve čtvrtek nařídila karanténu celému A-týmu a části zaměstnanců klubu, kteří byli v kontaktu s A-týmem. Všechny nyní čeká testování na přítomnost koronaviru,“ sdělil klub a dodal, že s hygienickou stanicí konzultuje další postup. Zároveň kompletně uzavřel prostory Zimního stadionu Ivana Hlinky.

Litvínov je prvním extraligovým klubem, který musel přerušit přípravu na novou sezonu kvůli nákaze v mužstvu. Hradec Králové odložil na čtvrtek plánovaný start sezony z preventivních důvodů, pozitivní testy v týmu ohlásila prvoligová Slavia Praha.

HC VERVA Litvínov Vše o klubu ZDE

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana deníku Sport. Čtvrtek 23. července 2020 Titulní strana deníku Sport. Čtvrtek 23. července 2020Foto Sport

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud